Järjestäjien linjauksia tulee noudattaa

Teksti
SML:n pääsihteeri Ville Salonen muistuttaa kisakauden alla kaikkia siitä, että järjestäjien rajoituksia ja sääntöjä koronarajoituksien osalta tulee noudattaa.

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna ajetaan MX-liigaa Sipoossa ja Circuit Racingin ensimmäinen SM-osakilpailu Kemorassa. Järjestävät kerhot ovat tehneet paljon työtä tapahtumien mahdollistamiseksi ja koronavirukseen liittyvät rajoitukset ovat tuoneet lisähaasteita järjestelyihin. Järjestelyissä on huomioitu ensisijaisesti harrastajien ja yleisön turvallisuus ja terveys ja on ensisijaisen tärkeää, että kaikki paikalle saapuvat ajajat, tiimit ja yleisön edustajat muistavat huomioida järjestäjien antamat ohjeet niin varikolla kuin myös yleisöalueilla. Järjestäjällä on oikeus ja velvollisuus puuttua mahdollisiin rajoituksiin liittyviin epäkohtiin ja tehdä tarvittavia linjauksia kilpailupaikalla.

Pandemia ei ole vielä ohi ja on edelleen olemassa riski tartuntojen määrän kasvusta. Me voimme tehdä oman osamme leviämisen ehkäisemiseksi. Järjestäjät ovat tehneet yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa ja pyrkivät opastamaan ajajia ja yleisöä kilpailupaikalla. Sujuvan tapahtuman varmistamiseksi ja kanssaihmisten terveyden huomioimiseksi on tärkeää siis toimia järjestäjän ohjeiden mukaisesti.

Aurinkoista ja vauhdikasta moottoriurheiluviikonloppua.

Ville Salonen, SML