Jämsän ja Riihimäen taistelu

Roni Kytönen ajaa Jämsän ykkösjoukkueessa.
Kuva
Jani Hovi
Enduron kerhojoukkueiden Suomen mestaruus ratkaistaan lauantaina Nummelassa. Joukkueet julkaistaan perjantaina, mutta nyt on jo selvää ketkä taistelevat mestaruudesta.

Perinteiseen tyyliin kerhojoukkueiden ilmoittautuminen SM-kilpailuun loppuu 24 tuntia ennen kisan alkua, mutta osallistujalistasta pystyy tekemään jo päätelmiä siitä, ketkä tulevat olemaan kisan suurimpia suosikkeja.

Viime vuonna mestaruuteen ajanut Jämsänseudun Moottorikerho saa tänä vuonna jalkeille kaksi todella kovaa joukkuetta. Tietojemme mukaan Jämsän ykkösjoukkueessa ajaisivat Eemil Pohjola, Roni Kytönen ja Peetu Juupaluoma. Kakkosjoukkueessa puolestaan Jussi Arvaja, Pyry Juupaluoma ja Mika Tamminen. Molemmilla joukkueilla on hyvät mahdollisuudet mitaleille ja ykkösjoukkue on samalla myös kilpailun suurin suosikki.

Kovimman vastuksen Jämsän ykköselle antaa Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakoplan joukkue. Joukkueessa ajavat todennäköisesti Aleksi ja Lari Jukola, sekä Mika Karma.

Myös Sipoon Moottorikerho saa kovan joukkueen ja he ovat myös mitalitaistelussa mukana. Sipoota kilpailussa luultavasti edustavat Henry Olenius, Hugo Svärd ja Dick Bergman. Salpausselän Moottorikerholla on myös tasokas joukkue, jossa ajavat todennäköisesti Antti Hänninen, sekä Teemu ja Teo Lehtimäki. Unohtaa ei sovi myöskään Hämeenlinnan Moottorikerhoa, jota edustavat luultavasti Eetu ja Samuli Puhakainen, sekä Petri Pohjamo.

Kerhojoukkueiden ilmoittautuminen loppuu perjantaina klo 9. Joukkueet julkaistaan myöhemmin perjantaina.