MX125-luokan viimeiseen osakilpailuun osallistuivat suomalaisista Jami Niemelä (vas.), Adam Holm, Valtteri Huitti, Ville Lehtiö ja Samu Vehmas. MX125-luokan viimeiseen osakilpailuun osallistuivat suomalaisista Jami Niemelä (vas.), Adam Holm, Valtteri Huitti, Ville Lehtiö ja Samu Vehmas.
Kuva
CrossiBlogi.fi
Myös muita suomalaisseuroja edustettuna
Hyvinkään Moottorikerhon kolme nuorta kuljettajaa osallistui MX125-luokan kilpailuihin. Nuorimpana kuljettajana mukana oli Ville Lehtiö. Talven kilpailut olivat Lehtiön ensimmäiset isommassa pyöräluokassa. Jami Niemelä ja Samu Vehmas ovat ajaneet MX125-luokan pyörällä jo edellisellä kaudella.

Ensimmäinen kilpailu oli 29.11.2015. Kilpailussa MX125-luokan yhteispisteissä Jami Niemelä oli kahdeksas ja Ville Lehtiö kymmenes.

Toinen kilpailu oli 17.01.2016. Kilpailussa MX125-luokassa Jami Niemelä oli toinen, Ville Lehtiö seitsemäs ja Samu Vehmas kahdeksas.

Sarjan kolmas ja viimeinen kilpailu ajettiin 6.3.2016. MX125-luokassa Jami Niemelä oli toinen, Samu Vehmas kuudes ja Ville Lehtiö seitsemäs.

Koko sarjan loppupisteissä MX125-luokassa Jami Niemelä oli toinen, Ville Lehtiö neljäs ja Samu Vehmas viides.

Suomalaismenestystä

Suomalaisvärit olivat hienosti edustettuina viimeisessä osakilpailussa viime viikonloppuna.

Kasimir Hindersson ajoi 65-luokassa sijat kaksi ja kolme. Paavo Koivisto oli kahdeksas ja seitsemäs, Aaron Laine 13:s ja 15:s, Nico Stenberg 15:s ja 12. Eelis Viemerö voitti B-finaalin, missä Tiitus Räikkönen oli yhdeksäs, Arttu Sahslten kymmenes ja Eero Peippo 12.

Leevi Jalonen oli 85-luokan erässä 12:s ja Joakim Hindersson 13.

125-luokan ensimmäisessä erässä Jami Niemelä oli kolmas, Valtteri Huitti neljäs, Samu Vehmas viides, Ville Lehtiö kuudes ja Adam Holm seitsemäs.

MyLaps-tulospalvelussa ei ollut kaikkien luokkien toisten erien tuloksia eikä yhteistuloksia.