Husqvarnan ensimmäinen sähköpyörä tuli markkinoille

Teksti
Husqvarnan EE 5
Kuva
Husqvarna
Husqvarnan EE 5 on täysiverinen kilpapyörä juniorikuljettajille.

Husqvarna esittelee ylpeänä ensiaskeleensa sähköpyörien parissa: Uusi Husqvarna EE 5 on äärimmäisen kilpailukykyinen minipyörä tehokkaalla 5 kW -moottorilla. Uutuus kykenee haastamaan kaikki polttomoottorilliset 50cc minipyörät, on nopeasti ladattavissa ja valmistettu korkealaatuisista komponenteista. Rungoltaan pyörä on muotoiltu erityisesti nuorille kuljettajille ja se on kokonaisergonomialtaan äärimmäisen vaivaton ajettava.

Ensimmäisenä Husqvarnan valmistamana sähköpyöränä EE 5 tarjoaa nuorille ympäristöstä riippumattoman ajokokemuksen ja mahdollistaa miellyttävän tavan oppia, harrastaa ja kilpailla. Helposti säädettävissä oleva pyörä sopii kehittyville ja kasvaville kuljettajille pitkään. Yhdellä 70min latauksella ajoaika on jopa kaksi tuntia ja täyttä kisaa ajettaessakin 25min. Pikalatauksessa saavutetaan 80% täydestä litium-ioni akusta vain 45 minuutissa.

Husqvarna EE 5 on varustettu uuden teknologian 35mm WP XACT -etuhaarukalla, joka tuo 205 mm jousitusmatkaa. Täysin säädettävissä oleva WP monoshock -takaiskunvaimennin tasapainottaa pyörää ensiluokkaisilla vaimennusominaisuuksilla. Kestävä kromi-molybdeeni runko, hydrauliset jarrut, kevyet vanteet ja NEKEN -ohjaustanko yhdessä muuhun mallistoon sopivien grafiikoiden kanssa täydentävät Husqvarnan uuden EE 5 -mallin.

EE 5 TEKNISET TIEDOT

  • Edistyksellinen sähkömoottori 5kW huipputeholla
  • 6 erilaista ajomoodia, helposti valittavissa
  • 907 Wh litium-ion akku
  • Pikalataus
  • Kilpapyörien pohjalta kehitetty runko
  • Moderni muotoilu
  • Ergonominen muotoilu ja laajasti säädettävissä oleva istuinkorkeus
  • WP XACT -ilmakeula ja WP monoshock -takaiskunvaimennin

Täydentääkseen kokonaisuuden on Husqvarna kehittänyt uusia tuotteita sisältävän KIDS RAILED GEAR -ajovarustemalliston turvallisuus ja mukavuus edellä. Tulevaisuuden huipuille kehitetyt varusteet on valmistettu parhaista materiaaleista ja vastaavat niin tyyliltään kuin toiminnallisuudeltaankin nuorten kuljettajien tarpeisiin. Saatavilla on myös valikoima ACCESSORIES -tuotteita uuden EE 5 -pyörän räätälöimiseksi.

Uusi Husqvarna EE 5 saapuu Suomen jälleenmyyjille syyskuun alussa.

Pyörän hinta on 4 995 € + toimituskulut.