Husqvarnalta uudet Rockstar Edition -mallit

Teksti
Kuva
Husqvarna
Husqvarna julkaisi uudet 2022 TE 300I JA FE 350 Rockstar Edition -mallit.

Alleviivatakseen Husqvarnan sitoutumista ensiluokkaisten offroad-pyörien valmistamiseen, ovat uudet MY22 TE 300i ja FE 350 Rockstar Edition -erikoismallit  saaneet keskeisiä päivityksiä vuodelle 2022. Nyt Brembon kytkinjärjestelmällä ja Galferin etu- ja takajarrulevyillä varustetut mallit ovat saaneet myös kattavasti Technical Accessories -lisävarusteita, jotka optimoivat kilpailusuorituksen.

Suositut erikoismallit ovat saatavilla rajoitetusti ja ne on viimeistelty tuoreilla Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -grafiikoilla.
FE 350 Rockstar Edition
FE 350 Rockstar Edition 2022

Päivityksinä mallivuodelle 2022 saaneet TE 300i Rockstar Edition ja FE 350 Rockstar Edition -mallit ovat saaneet korkealaatuisia, tehdastiimien suosimia Brembon komponentteja. Uusi kytkinjärjestelmä on luotettava ja jarrujen pysäytysvoima on ääritilanteissakin parempi, kun Brembon jarrusylinterit ja -satulat toimivat yhdessä täysin uusien Galfer -jarrulevyjen kanssa.

Molemmat erikoismallit on varusteltu huolellisesti valituilla Technical Accessories -lisävarusteilla, joita käyttävät Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -endurotiimin kilpakuljettajat. Siniseksi anodisoidut, CNC -koneistetut t-kappaleet, Michelin Enduro -renkaat, Supersproxin takaratas, pehmeämmät ODI:n tupit ja pitävämpi penkki ovat merkittäviä tekijöitä pyörän käsiteltävyydessä ja kestävyydessä. Lisäksi molempien mallien kromi-molybdeeni teräsputkirungot on pulverimaalattu mustiksi.
TE 300i Rockstar Edition
TE 300i Rockstar Edition 2022

TE 300i Rockstar Edition asettaa riman jälleen korkealle kaksitahtisten enduropyörien segmentissä. Matalat huoltokulut, vääntävä moottori ja hieman yli 106 kg painoa tekevät uudesta TE 300i Rockstar Edition -pyörästä kisakuskien valinnan fyysisesti haastavassa maastossa - tai ihan vain suorituskykyistä ja luotettavaa pyörää etsivälle.

Uskomatonta monipuolisuutta tarjoaa uusi FE 350 Rockstar Edition, joka näyttää tietä ensiluokkaisten offroad-pyörien insinöörityössä. Moottorina 350 cc DOCH tuottaa huomattavan voiman, joka on helposti ajettavissa. Ohjaustankoon kiinnitetty moottorinohjauskartan valintakytkin sallii kuljettajan helposti ja nopeasti säätää pyörän luonnetta. Samasta kytkimestä on mahdollista myös kytkeä offroad-luistonesto päälle tai pois pidon parantamiseksi liukkaissa olosuhteissa.
FE 350 Rockstar Edition
FE 350 Rockstar Edition 2022

TE 300i Rockstar Edition & FE 350 Rockstar Edition:

 • Uudet Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -grafiikat
 • Uudet tehdastiimien suosimat Brembon jarru- ja kytkinjärjestelmät 
 • Uudet Galferin etu- ja takajarrulevyt
 • Mustaksi pulverimaalattu runko
 • Siniseksi anodisoidut, CNC-koneistetut t-kappaleet
 • Pitävämpi, musta penkinpäällinen
 • Etujarrulevyn suoja
 • Michelin Enduro -renkaat
 • Sininen Supersproxin takaratas
 • Sininen ketjuohjuri
 • Harmaat ODI:n tupit
 • Helposti ilman työkaulja vaihdettava Twin Air -ilmansuodatin

Lisää suorituskykyä on tarjolla myös Husqvarna Motorcycles Technical Accessories -lisävarustevalikoimassa, joka mahdollistaa varustelun entistä paremmin kuljettajan omia mieltymyksiä vastaavaksi. Laaja valikoima sisältää huolella suunniteltuja, korkealuokkaisia komponentteja. Lisäksi Functional Offroad Apparel -ajovarustemallisto tarjoaa kokonaisuuden täydentävän kattauksen tyylikkäitä ajovaatteita ja suojavarusteita.

Husqvarna Motorcycles 2022 TE 300i ja FE 350 Rockstar Edition -erikoismalleja on rajoitetusti saatavilal valtuutetuilla Husqvarna -jälleenmyyjillä.