Husqvarna panostaa Tampere Supercross & Offroad Expoon

Teksti
Juuso Matikainen taistelee Husqvarnan väreissä Tampereella.
Kuva
Jani Hovi
Husqvarna on vahvasti mukana kauden päättävässä Tampere Supercross & Offroad Expo -tapahtumassa 8.-9.11. ja tuo messujen puolelle laajan kattauksen uusimpia offroad-malleja, vaatteita ja varusteita!

Supercrosshallin puolella nähdään historiallinen KTM & Husqvarna Mini-E -sähköpyöräkisa kun valtuutettujen Husqvarna -jälleenmyyjien tulevaisuuden lupaukset päästetään kilparadalle perjantaina klo 18:30 ja lauantaina klo 16:30.

Husqvarnaa kilpailussa edustavat:

  • Konsta Pirkkalainen
  • Kalle-Albert Vesaluoma
  • Mikke Lindström
  • Liinu-Sofia Sundström

Myös Tampere Supercross -kisassa on luvassa jännitystä, kun liuta Husqvarna -kuljettajia tavoittelee kirkkainta mitalia. Finaalit ajetaan perjantaina klo 22:30 ja lauantaina klo 20:30.

Husqvarnan messuosastolla nähdään laajasti mallivuoden 2020 offroad-mallistoa, uusi EE 5 -minisähköpyörä sekä mielenkiintoinen 701 Enduro KVR Edition erikoisvarusteltu malli. Osastolla on myynnissä myös uutta Husqvarna CLOTHING -ajovarustemallistoa, suosittuja tiimivaatteita ja paljon muuta. Viikonlopun ajan voimassa on myös messukampanjoita, jotka ovat hyödynnettävissä ainoastaan Tampere Supercross & Offroad Expossa Husqvarnan osastolla.

Uuden 2020 offroad-mallin ostajalle loppukauden etuna 800 € Husqvarna ACCESSORIES- ja CLOTHING -tuotteisiin kaupan päälle.*

Tervetuloa hyödyntämään loppukauden parhaat kampanjat, kannustamaan juniorikuljettajia ja seuraamaan illat huipentavia finaaleja!

*Kampanja on voimassa 18.10.-31.12.2019 ja se ei koske TC 50 MINI, TC 50, TC 65, TC 85 eikä EE 5 -malleja.