Husqvarna julkaisi uuden 2020 MX-malliston

Husqvarna FC 450
Kuva
Husqvarna
Viime vuonna rajusti uudistunut Husqvarnan motocross-mallisto kehittyy entisestään.

Yhdeksän huippuluokan pyörää sisältävä motocross -mallisto saa useita päivityksiä. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat eurooppalaisvalmistajan tuoteperheessä on hiottu huippuunsa Husqvarnan 2020 motocross -mallistossa.

Mallivuoden 2019 innovatiivisten ja rohkeiden muutosten jälkeen Husqvarnan insinöörit ovat jatkaneet pitkäjänteistä kehitystyötään FC- ja TC -mallien parissa. Keskeisimpiä parannuksia on tehty käsiteltävyyden ja yleisen suorituskyvyn suhteen. Nämä muutokset ovat saaneet rinnalleen uusinta teknologiaa ja huippuluokan komponentteja, jotka yhdessä vievät uuden malliston täysin omalle tasolleen.

Ketterämpiä, tehokkaampia, ergonomisempia ja ajettavuudeltaan mukautuvampia pyöriä kehitetään jatkuvasti. Mallistossa nähdään päivityksiä FC 250, FC 350 ja FC 450 pyörien nelitahtimoottoreissa sekä 2-tahtisissa TC 50, TC 125 ja TC 250 malleissa. Ulkonäöllisesti merkittävimpänä seikkana ovat uudistuneet grafiikat, jotka luovat nykyaikaisen ilmeen kunnioittaen brändin vahvaa racing-historiaa.

Mallisto sisältää useita teknisiä uudistuksia, joista yhtenä esitellään helposti ilman työkaluja vaihdettava, uusittu ilmansuodatinkotelon kansi, joka on muotoiltu imuilman optimoimiseksi kaikissa FC -malleissa. Mallistossa on kehitetty rungon muotoilua, joka yhdessä Husqvarnan innovatiivisen kaksiosaisen komposiitista valmistetun takarungon kanssa muodostaa täydellisesti ajoon mukautuvan kokonaisuuden.

Progressiivinen WP XACT -alusta sekä edistyksellistä teknologiaa hyödyntävä AER -ilmakeula takaavat ajantasaisen ja tunnokkaan käsiteltävyyden kaikissa olosuhteissa ja maastoissa. Isoissa pyörissä suorituskyvyn viimeistelevät CNC-koneistetut T-kappaleet, Maguran hydraulinen kytkin, ProTaper -ohjaustanko ja Brembon jarrut ja korkealuokkaiset jarrulevyt. Kaikki 4-tahtimallit on varustettu lisäksi sähkökäynnistimellä ja älykkäällä sutimisenestojärjestelmällä.

TEKNISET KOHOKOHDAT:

=> Ilman työkaluja helposti vaihdettava ilmansuodatinkotelon kansi FC -mallien imuilmavirran optimoimiseksi

=> Nykyaikaiset, perinteitä kunnioittavat grafiikat

=> Parannettu rungon muotoilu parhaan mahdollisen ergonomian ja riittävän joustavuuden takaamiseksi

=> Innovatiivinen, kaksiosainen komposiitista valmistettu takarunko

=> Progressiivisella settingillä varustettu AER -ilmakeula

=> WP XACT takaiskunvaimennin progressiivisella settingillä

=> CNC -koneistetut T-kappaleet kaikissa isoissa pyörissä

=> Maguran hydraulinen kytkin tarjoaa tarkan tuntuman kaikissa tilanteissa

=> Brembon jarrut ja korkealaatuiset levyt luovat täydellisesti hallittavan jarrutusvoiman

=> Älykäs sutimisenestojärjestelmä kehittyneellä tekniikalla

=> Sähkökäynnistin tiukempiinkin tilanteisiin

=> Kevyt Li-ion 2.0 Ah -akku

=> ProTaper -ohjaustanko

=> Progressiivinen kaasumekanismi & ODI:n tupit tarjoavat varman pidon

=> D.I.D vanteet

=> Pankl -vaihdelaatikko

Samalla edistyksellisellä linjalla on kehitetty myös Husqvarnan minipyörä -mallisto, joka sisältää paljon isojen pyörien teknologiaa. Lisäksi ne on varustettu uusilla grafiikoilla ja TC 50 -malli on päivittynyt entistä kevyemmällä valetulla alumiinitakahaarukalla.

Uuden 2020 motocross -malliston täydentää äskettäin julkaistu Husqvarna FUNCTIONAL CLOTHING OFFROAD -ajovarustevalikoima yhdessä Husqvarna ACCESSORIES -tuotteiden kanssa. Kuljettajan tasosta, iästä ja koosta riippumatta ajovarustevalikoima takaa jokaiselle täyden valmiuden seuraavaan koitokseen – olipa kyseessä sitten intensiivinen kisapäivä tai rennompi ajopäivä. Kaikki malliston tuotteet on suunniteltu käyttötarkoitus, mukavuus, monipuolisuus ja tyyli edellä kuitenkaan turvallisuudesta tinkimättä.

Husqvarna ACCESSORIES -tuotteet mahdollistavat pyörän räätälöinnin kuljettajan ajotyylille sekä mieltymyksiin sopivaksi ja täyden potentiaalin esiin tuomiseksi. Moottorin päivitysten ja säätöjen monipuolisten vaihtoehtojen lisäksi ACCESSORIES -mallistosta löydät grafiikoita, vanteita, iskunvaimentimia, jarruja ja paljon muuta.

Mallisto on saatavilla valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä heti toukokuun alusta alkaen.