Husqvarna julkaisee 2023 sähköisen minipyörä malliston

Teksti
Kuva
Philip Platzer
Husqvarnan EE3- ja EE5 -pyörät laajentavat junioreiden offroad-valikoimaan.

EE 3 on täydellinen pyörä nuorille aloittelijoille sekä vapaa-ajan kuskeille. Sen kromimolybdeenirunko, kestävä WP-jousitus tarjoaa saman huippuluokkaisen laadun ja kevyen rakenteen kuten EE 5. 
 

3,8 kW:n huipputeho tuo nuorille kuskeille jännitystä, mutta tavalla, joka ei aiheuta pelkoa. Kytkimen tai vaihteiston hallitsemista ei tarvitse osata ohjausyksikön ansiosta, ja näin ajokokemuksesta on saatu helposti lähestyttävä. Pienet halkaisijaltaan 10" pyörät lisäävät EE 3:n helppokäyttöisyyttä, samoin kuin säädettävä istuinkorkeus ja käsivivulla ohjattavat etu- ja takajarrut. Nopeasti latautuva Li-Ion-akku palauttaa EE 3:n ripeästi takaisin toimintaan.

Aloittelijoille että kokeneille kilpailijoille suunnattu EE 5 on saanut inspiraationsa TC 50 motocrosspyörästä. EE 5 tarjoaa sähkömoottorilla saman huipputehokkaan suorituskyvyn, mitä polttomoottorimallista löytyy. Kromimolybdeenirunko, ensiluokkainen säädettävä WP-jousitus, 12" etupyörä ja edistynyt kevyt rakenne tekevät EE 5:stä täydellisen pyörän kilpaolosuhteisiin.
 

EE 5:n sähkömoottori nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle 5 kW:n huipputeholla, jota huippuluokan ohjausyksikkö ohjaa. Tämän ansiosta kytkintä tai vaihteistoa ei tarvita, ja näin uudet kuskit voivat keskittyä offroad taitojensa kehittämiseen. EE 5 kestää jopa kaksi tuntia tavallista ajoa tai 25 minuuttia täydessä vauhdissa kilpailuolosuhteissa. Litiumakun täyteen lataaminen kestää vain 70 minuuttia. Ajajat voivat hioa taitojaan EE 5:ssä helposti säädettävän istuimen ansiosta, jota voidaan laskea jopa 550 mm:iin lisävarusteena saatavan jousituksen madallussarjan avulla.
 

 

2023 Tekniset kohokohdat

  • Huippuluokan sähkömoottorit 3,8 kW (EE 3) ja 5 kW (EE 5) huipputeholla
  • Kuusi erilaista ajotilaa
  • 648 Wh (EE 3) ja 907 Wh (EE 5) litium-akut
  • Nopea lataus
  • Kilpailuolosuhteissa kehitetty, huippuluokan runko
  • Uudet MAXXIS MAXXCROSS MX-ST -renkaat antavat ennustettavan pidon erilaisissa maastoissa
  • EE 3:ssa on kestävä WP-jousitus, joka tarjoaa edistyneen suorituskyvyn ja hallinnan
  • EE 5 on varustettu uusimmalla WP XACT -ilmaetuhaarukalla ja WP-takaiskunvaimentimella, jotka tarjoavat edistyneen suorityskyvyn ja hallinnan
  • Ruotsalaistyylinen muotoilu ja silmiinpistävä uusi moderni suunnittelu valkoisilla, sinisillä ja sähkönkeltaisilla yksityiskohdilla
  • Ergonomia on säädettävissä kuljettajan koon mukaan

 

EE 3:lle ja EE 5:lle on kehitetty valikoima kilpailutyyppisiä teknisiä lisävarusteita, jotka parantavat entisestään näiden minipyörien suorituskykyä ja personointia. Optimaalisen turvallisuuden ja rajoittamattoman suorituskyvyn saavuttamiseksi kattava Functional Offroad -vaatekokoelma on suunniteltu tulevaisuuden mestareille. Kokoelma yhdistää innovatiiviset tekniset ominaisuudet tuomaan mukavuutta, suojaa ja tyyliä.

Vuoden 2023 sähköiset minipyörät ovat nyt saatavilla maailmanlaajuisesti valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä. Saatavuus voi vaihdella maittain. Tarkemmat tiedot saatavuudesta sekä hinnoittelusta saat paikalliselta jälleenmyyjältäsi.