Husqvarna ja Replay tuovat uusia ajovarusteita markkinoille

Teksti
Kuva
Husqvarna
Husqvarna Motorcycles sekä laadusta tunnettu Italialainen vaatemerkki REPLAY esittelevät nyt viimeisimmän innovaationsa menestyksekkään yhteistyönsä kunniaksi.

Husqvarna Motorcycles sekä laadusta tunnettu Italialainen vaatemerkki REPLAY esittelevät nyt viimeisimmän innovaationsa menestyksekkään yhteistyönsä kunniaksi. Kyseessä on vaatemallisto, joka tuo suojaominaisuuksilla varustetut vapaa-ajan vaatteet osaksi moottoripyöräilyä.

Kuljettajat käyttävät moottoripyöriään päivittäiseen kulkemiseen suurkaupunkien sykkeessä yhä enenevissä määrin ja kysyntä katukuvaan sopiville suojaaville ajovarusteille on kasvanut. Siinä missä suojaominaisuudet ovat tärkeitä, on myös ajovarusteiden mukavuus ja monikäyttöisyys korostunut entisestään.

Uuden malliston ajofarkut on valmistettu täysin uudenlaisesta materiaalista. Perinteisesti farkkukangasta olevissa ajovarusteissa on nähty kaksi kerrosta, joista alempi on suojaavaa Kevlar® -materiaalia tai vastaavaa. Uusi REPLAY:n käyttämä materiaali on yksikerroksinen, suojaava ja ennenkaikkea mukava käyttää. Tämä teknologia yhdistää REPLAY:n suositun Hyperflex -farkkukankaan CORDURA® -kuituun, mikä mahdollistaa kankaan muotoilun aivan eri tavoin kuin perinteisesti käytetty materiaali. REPLAY -ajofarkuilla on B-tason CE -sertifikaatti ja niiden kulutuskestävyys yltää 45 km/h. Muita materiaalin hyötyjä on se, että se on huomattavasti, lähes puolet, kevyempää. Yksikerroksisena ja luonnonkuitua sisältävänä materiaali on myös hengittävää ja se joustaa toiminnallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi neljään suuntaan.

Tyylikäs ja käytännöllinen Replay Padded -liivi on myös osa uutta mallistoa ja se takaa vapaan liikkuvuuden elastisten paneliensa ansiosta. Taskuja läytyy liivin ulko- ja sisäpuolelta edestä, joiden lisäksi helppokäyttöinen vetoketjutasku on sijoitettu liivin selkäosaan. Husqvarna Motorcycles -printti on sijoitettu vasempaan rintaan.

Replay Zip -huppari on saatavilla tummansinisenä tai mustana ja se on käytännöllinen ja lämmin. Tiivistetyt vetoketjut ja integroitu avaintasku täydentyvät hienovaraisella Husqvarnan merkillä.

Replay Crew Neck -t-paita on saatavilla harmaana tai merkille tutulla keltaisella värillä ja Husqvarna Motorcyclesin printti on sijoitettu pereinteikkäästi paidana etupuolelle.

REPLAY on ollut Husqvarna Motorcyclesin Moto3 -tiimin virallinen sponsori vuodesta 2020 alkaen ja brändit sopivatkin tyylikkäästi yhteen: Molemmat tunnetaan tyylikkäistä, ensiluokkaisista tuotteista ja uusista innovaatioista. Viimeisimpänä nähtiin myös kymmenen erikoismallia varusteltuina eksklusiivisilla osilla ja grafiikoilla. Nämä Vitpilen 701, 701 Supermoto ja 701 Enduro LR REPLAY EDITION -mallit on lainattu valituille julkisuuden henkilöille. 

Uusi Husqvarna & Replay -mallisto on Suomessa tilattavissa valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjitä.

Lisätietoja Husqvarnan verkkosivulta.