Hondalla kolmoisjohto Dakarilla

Kevin Benavides on kilpailussa toisena tällä hetkellä.
Kuva
Honda
Ricky Brabec jatkaa Dakarin kärjessä neljännen etapin jälkeen. Samalla Honda vahvisti asemiaan kokonaiskilpailussa ja nousi kolmoisjohtoon.

Dakarin neljäntenä kisapäivänä kuljettajilla oli edessä todella pitkä päivä. 453 kilometrin mittaisen erikoiskokeen lisäksi päivään mahtui myös 219 kilometrin mittainen siirtymä, joten päivä otti mehut irti miehistä.

Päivän nopein kuljettaja oli tänään KTM:n Sam Sunderland, mutta viiden minuutin aikarangaistus pudotti Sunderlandin etapin kahdeksanneksi. Päivän voittoon nousi Hondan Ignaciao Cornejo Florimo, joka jäi Sunderlandille erikoiskokeen ajoajassa 11 sekuntia. Hondan kaksoisvoiton tänään täydensi Kevin Benavides, joka jäi etappivoitosta vain 35 sekuntia. Kolmas oli KTM:n yksityistiimin kuljettaja Ross Branch, joka osoitti näin ollen, että kahden päivän takainen etappivoitto ei ollut sattumaa. Kokonaiskilpailun kärjessä jatkaa yhä Hondan Ricky Brabec, joka oli tänään viides.

- Reitille starttaaminen ensimmäisenä kuljettajana ei ollut itse asiassa niin paha kuin odotin. Vain kaksi tiimikaveriani saivat minut kiinni juuri maaliin tullessa. Päivä oli pitkä ja ennen kaikkea henkisesti uuvuttava. Navigointi oli haastavaa tänään etenkin viimeisen sadan kilometrin ajan, Brabec kertoi maalissa.

Hondalla on tällä hetkellä kilpailussa kolmoisjohto, Benavidesin ollessa toisena ja Cornejo Florimon kolmantena.

Alla kokonaiskilpailun tulokset 4/12 etapin jälkeen:

4