Hindersson kolmas Dutch Mastersissa

85-kuutioisten podium kauden päätyttyä Dutch Masters of Motocross-sarjassa.
Tiedote
Kasimir Hindersson varmisti tänään Hollannissa Dutch Masters-sarjan kolmannen sijan.

Dutch Masters of Motocross-sarja saatiin päätökseen tänään 85- ja 125-luokkien osalta Zwarte Cross-kilpailun merkeissä. 12-vuotias Kasimir Hindersson oli tänään 85-kuutioisten päivän ensimmäisessä erässä viides ja toisessa erässä kymmenes. Päivän kokonaistuloksissa Hindersson oli seitsemäs. Tämän päivän pisteet riittivät tuomaan Hinderssonille sarjan loppupisteissä kolmannen sijan. Sarjan voittoon ajoi Hollannin Cas Valk.

125-kuutioisessa Kay De Wulf oli päivän voittaja ja hän varmisti samalla sarjan mestaruuden. Wiljam Malin oli tänään myös mukana kilpailussa, ottaen eräsijat kahdeksan ja kymmenen. Malin oli sarjan loppupisteissä 14.

Hindersson ja Malin nähdään seuraavan kerran kisaradoilla sunnuntaina Imatran SM-kilpailussa.