Herlings: ”Kaikki huomio kohdistuu vain joukkuekisaan”

Jeffrey Herlingsin johtama Hollanti on yhä kisan suurin suosikki.
Kuva
Ray Archer
Motocrossin MM-sarja jatkuu viikonloppuna Uddevallassa ja mukana on myös loukkaanstumisesta toipunut Jeffrey Herlings. Hollantilainen lähtee hakemaan ajotuntumaa Ruotsista, mutta hänen tavoitteensa on ihan muualla.

Jeffrey Herlingsin vuosi on ollut loukkaantumisten osalta varsin murheellinen. Murrettuaan nilkkansa Kegumsin GP:ssä, tekee KTM-kuljettaja paluun MM-radoilla tänä viikonloppuna Uddevallassa.

- Olen ajanut vasta pari viikkoa ja tunnen olevani valmis Uddevallaan. Kuten olen sanonut, kaikki huomio kohdistuu minun osaltani vain Motocross of Nations –kilpailuun Assenissa. Ja testaamalla ajokuntoani nyt Ruotsissa, olen taas askeleen lähempänä tavoitetta. Minulla ei ole mitään tavoitteita viikonlopun kilpailua varten, haluan ainoastaan ajaa erät maaliin ja saada ajotuntumaa lisää, Herlings kertoi.

MXGP-luokan maailmanmestaruus varmistui jo kauden edellisessä kilpailussa, Tim Gajserin ottaessa kolmannen mestaruutensa. Viikonloppuna huomio kohdistuukin näin ollen Herlingsin suorituksiin ja myös MX2-luokkaan, jossa Jorge Prado varmistanee mestaruutensa. MX2-luokan lähtölistalla on myös Kim Savasteen nimi, mutta hän ei tule olemaan kilpailussa mukana.

MM-luokkien lisäksi Uddevallassa ajetaan EMX125- ja EMX250-luokkien kilpailut. EMX125-luokassa Suomelta mukana on Matias Vesterinen ja Wiljam Malin. EMX250-luokan puolelta osallistujalistalta löytyy myös Kimi Koskisen nimi.