Hänninen onnistui avauspäivänä

Antti Hänninen illan superenduron startissa Manuel Lettenbichlerin ja Taddy Blazusiakin kanssa.
Kuva
Henry Olenius.
Antti Hänninen ja Aleksi Vilkko taiteilevat tänä viikonloppuna Puolassa, jossa jatkuu hard enduron MM-sarja. Puolan kilpailu käynnistyi jo tänään ja huomenna on edessä varsinainen pääkisa.

Hard enduron MM-sarja jatkuu tänä viikonloppuna Puolassa, Hero Challengen merkeissä. Tänään kilpailussa kaasuteltiin prologi, jossa jokainen kuljettaja oli radalla kahteen kertaan. Prologin aikojen perusteella huomiseen pääkilpailuun pääsi 120 kuljettajaa. Illan päätti superenduro, johon mukaan kelpuutettiin prologin 27 nopeinta kuljettajaa. Superenduron perusteella jaettiin pääkilpailun parhaat starttipaikat.

Suomalaisista kilpailussa oli mukana tuttuun tyyliin Antti Hänninen ja Aleksi Vilkko. Hänninen onnistuikin hienosti prologilla ja oli yhteenlasketuissa ajoissa 14. nopein ja pääsi mukaan illan superendurooon, joka ajettiin pudotuspelityylillä. Vilkko ajoi myös hyvin ja oli 33.

Hänninen pääsi jatkoon superenduron ensimmäiseltä kierrokselta, mutta toisessa lähdössä vastaan asettuivat Manuel Lettenbichler ja Taddy Blazusiak. Hänninen putosi jatkosta tässä erässä, joten hän pääsee huomenna starttaamaan pääkilpailuun 13-18 sijoille ajaneiden kuljettajian kanssa. 

Huomenna kuljettajat ajavat kolmen tunnin mittaisen kilpailun.