Haavisto aloittaa ajoharjoittelun

Teksti
Atte Karppinen (vas.) ja Jere Haavisto kättelivät yhteistyön jatkumisen johdosta.
Kuva
Haaviston tiedotus
Jere Haavisto suuntasi Italiaan valmistautumaan MM-sarjaan. Samalla julkaistiin myös uutinen, jonka mukaan DYNASET jatkaa Haaviston pääyhteistyökumppanina.

Jere Haavisto kaatui heinäkuun lopussa Imatran SM-osakilpailussa ja loukkasi polvensa sillä seuraamuksella, että polvesta repesi eturistiside. Haavisto yritti jatkaa vielä kauttaan loukkaantumisen jälkeen, mutta totesi Tshekin MM-osakilpailun jälkeen tämän mahdottomaksi ja suuntasi leikkaukseen. Polvileikkauksesta on kulunut nyt viisi kuukautta ja Yamaha-kuljettaja suuntasi tänään Italiaan JK Yamaha tiiminsä luokse. Ylöjärveläinen aloittaa ajoharjoittelun nyt rauhalliseen tahtiin ja lähtee kehittämään itseään kohti maalikuussa alkavaa MM-sarjaa.

- Polven tilanne on tällä hetkellä hyvä ja se on itseasiassa ollut jo pidempään lähes normaaliin palautunut, mutta haluan tässä kohta kunnioittaa myös sille määrättyä toipumisaikaa enkä halua ottaa mitään riskejä uuden loukkaantumisen suhteen. MM-sarja tulee alkamaan minun kannaltani liian aikaisin enkä pysty olemaan vielä kauden alusta asti parhaassa kunnossani, mutta etenen siitä tasaisin askelin kohti kesää ja uskon pystyvän jo parempiin suorituksiin kesäkuun Latvian GP:ssä, Haavisto kertoi lentokentältä.

DYNASET jatkaa Haaviston pääyhteistyökumppanina

DYNASET aloitti yhteistyön Haaviston kanssa vuonna 2007, kun Yamaha kuljettaja oli vasta kahdeksan vuotias ja juuri julkaistulla sopimuksella he jatkavat nuorukaisen pääyhteistyökumppanina jo kolmannella vuosikymmenellä. DYNASET on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja.

- Vuonna 2007, kun perustimme DYNASET Offroad Areenan aloitimme yhteistyön Jeren kanssa ja hän oli mukana muun muassa meidän avajaisissamme 65cc pyörällä. Jeren uraa on ollut mukava seurata vuosien varrella samalla yhteistyön kehittyessä. Haluamme edistää DYNASET Oy:n näkyvyyttä maailmalla ja intohimoisena offroad lajien harrastajana haluan olla myös mukana edistämässä lajiemme näkyvyyttä ja tietoisuuden lisäämistä, perheyrittäjä Atte Karppinen kertoo.

- DYNASET on minun ensimmäinen ja pitkäaikaisin yhteistyökumppanini. He ovat suurelta osin olleet mahdollistamassa minun urani motocrossissa ja ovat edelleen todella tärkeässä arvossa, kun jatkan uraani MX2-luokan MM-sarjassa, Haavisto kiittää.

Motocrossin MM-sarja alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä Englannissa Matterley Basinin radalla, josta Haavisto aloittaa MM-pisteiden metsästyksen.