GASGAS lisää kaksi 2-tahtista vuoden 2025 motocross -mallistoon

Teksti
Kuva
GASGAS
GASGAS lisää kaksi korkean kierrosluvun 2-tahtista vuoden 2025 motocross -mallistoon. Uudet MC 150- ja MC 300 -mallit täydentävät parannettua motocross -mallistoa.

Vuosi sen jälkeen, kun lanseerasimme täysin uuden sukupolven motocrosspyöriä, GASGAS tuo markkinoille uudistuneen malliston, joka sisältää kaksi uutta 2-tahtimallia vuodelle 2025! Koko malliston olemassa olevat pyörät sisältävät nyt uudistetut rungot, moottorikiinnikkeet, takahaarukat, jousitusasetukset ja linkit varmistaakseen, että jokainen pyörä on entistä hauskempi ajaa!

Olemme lisänneet MC 150 ja MC 300 motocrosspyörät mallistoomme! Laajentamalla mallistoamme meillä on nyt todella pyörä jokaiselle. Aloittelijasta ammattilaiseen ja kaikille siltä väliltä. Pieni MC 150 käyttää super-suositun MC 125 alustaa, mutta vie tehon ja, mikä tärkeämpää, väännön uudelle tasolle näin pienikapasiteettiselle motocrosspyörälle.

Ja sama pätee MC 300, joka perustuu monipuoliseen MC 250. Tarjoten runsaasti tehoa, se on juuri se käytettävissä oleva vääntökäyrä, jota 2-tahtifanit ympäri maailmaa tulevat rakastamaan eniten MC 300 motocrosspyörässä! Molemmat pyörät on rakennettu käyttäen samoja korkealaatuisia komponentteja, jotka löydät kaikista vuoden 2025 motocross -malleistamme. Kuten...

Uudistettu runkomuotoilu. Takaiskunvaimentimen yläkiinnikkeen ympärillä insinöörimme ovat poistaneet vähän materiaalia sekä vähentäneet rungon paksuutta edestä. Tämän lisäksi, että säästimme 300 g, tärkeämpää on, että nämä muutokset tehtiin merkittävästi parantamaan käsiteltävyyttä, erityisesti mutkiin ajettaessa tinkimättä suoraviivaisesta vakaudesta. Uudet moottorikiinnikkeet hienosäätävät rungon jousto ominaisuuksia ja uudistetut jousitusasetukset on otettu käyttöön täydentämään rungon muutoksia ja auttamaan ajokokemuksen parantamisessa.

Vahvempi imutorvi säilyttää muotonsa ja maksimaalisen ilmavirran, kun taas jokaisen pyörän takaosassa, takahaarukka on päivitetty parantamaan ketjulaahaimen kestävyyttä, joka on myös valmistettu kestävämmästä materiaalista pidentämään sen käyttöikää. Haluatko kuulla lisää? No, linkusto on nyt koottu uusilla, matalamman kitkan SKF-tiivisteillä auttamaan WP-takaiskunvaimentimen suorituskykyä parantumaan entisestään. Lisäksi linkun pultti on pienempi painon vähentämiseksi ja osana rungon päivitettyjen jousto ominaisuuksien toimittamista.

Suuntaa GASGAS:n verkkosivustolle tutustuaksesi uusiin malleihimme, viimeisimpiin uutisiin ja parhaisiin motocross -videoihin. https://www.gasgas.com

Ota yhteyttä paikalliseen valtuutettuun GASGAS-jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja hinnoista ja saatavuudesta https://www.gasgas.com/dealer-search.

Tekniset kohokohdat:

 • Uudistettu runko – Uudelleen suunniteltu parantamaan mutkien ajettavuutta pysyen vakaana.
 • Uudet moottorikiinnikkeet – Uudella muotoilolla parannetaan rungon joustoa.
 • Uudet linkuntiivisteet ja pienempi pultti – Johtaa tasaisempaan iskunvaimentimen suorituskykyyn ja säästää painoa.
 • Uudet jousitusasetukset – Sovitettu täydentämään kaikkia rungon päivityksiä.
 • Uudet grafiikat – GASGAS isoilla mustilla kirjaimilla tuomaan uutta ilmettä tavanomaiseen tyyliimme.
 • Uusi ilmanottojärjestelmä – Uusi muotoilu estää imutorven muodonmuutoksia maksimaalisen tehon takaamiseksi.
 • Uusi polttoainesäiliön tuki – Pitää säiliön tukevasti paikallaan ja estää rungon kulumisen.
 • Päivitetty valualumiininen takahaarukka – Kevyt, vahva ja kevyesti koneistettu parantamaan ketjulaahaimen kestävyyttä.
 • Päivitetty takajarrupoljin ja jarrusatula – Parannettu kestävyyttä jatkuvaa suorituskykyä varten.
 • WP XACT etuhaarukka AER-teknologialla – Säädettävissä käsin ja sisältää hydrostopin vaimentamaan rajuja alastuloja.
 • WP XACT takaiskunvaimennin – Kevyt ja tarjoaa 300 mm joustoa, WP XACT -iskunvaimennin on suunniteltu maksimaalisen mukavuuden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi.
 • Alumiininen takarunko – Vahva, luotettava ja tärkeä rooli jokaisen motocross-pyörän ergonomiassa ja käsiteltävyydessä.
 • Kokonaan punainen muotoilu – Muoveissa laajat kontaktialueet, jotta ajajat voivat tarttua pyörään paremmin saavuttaakseen täydellisen hallinnan.
 • Tuntimittari – Auttaa varmistamaan, että kaikki ajajat pysyvät pyöränsä huollossa ajan tasalla.
 • Taotut ylä- ja alakolmiopalat – Ohjausstemmi suunniteltu tarjoamaan täydellinen jousto maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.
 • Korkean suorituskyvyn BRAKTEC hydraulinen kytkinjärjestelmä – Lähes huoltovapaa, varmistaa johdonmukaisuuden ja suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.
 • BRAKTEC jarrut – Jarrulevyt, jotka ovat ainutlaatuisia GASGASille sekä etu- että takajarrusatulat.
 • NEKEN ohjaustangot – Valmistettu korkealujuuksisesta alumiinista ja GASGASille ainutlaatuisella tankotaivutuksella, kestävyys ja mukavuus taattu. Iso tankosuojus tuo myös lisäturvaa.
 • Jalkatapit – Isompi on ehdottomasti parempi, kun kyseessä ovat GASGASin jalkatapit! Ne auttavat pitämään jalkasi oikeassa paikassa kaikissa olosuhteissa.
 • Kaasuläppärunko 2- tahtiset– Varmistaen, että 2-tahtiset moottorimme ovat huippuluokkaa, kaasuläppärunko tarkoittaa, että moottorit käyvät puhtaasti, terävästi ja tuottavat vahvaa tehoa koko kierrosalueella.
 • Elektroninen pakoaukonsäädin 2-tahtiset– Säädellen, miten pakokanavat avautuvat, elektroninen Powervalve auttaa tuottamaan maksimaalisen tehon.
 • Yhtenäinen moottorin sijainti – Kaikissa 4-tahtimalleissa moottori on asennettu samaan kohtaan runkoon.
 • Karttavalintakytkin (Map Select Switch) – MC 125 ja uusi MC 150 on jo varustettu sellaisella, mutta lisäämällä karttavalintakytkimen Teknisistä Lisävarusteistamme mihin tahansa 4-tahtiseen, ajokokemus nousee uudelle tasolle! Yksinkertaisella vastaavan painikkeen painalluksella, lähtöavustin, vetoluistonhallinta, vaihdeavustin ja valittavissa olevat kaksi karttaa voidaan aktivoida mukauttamaan jokaisen pyörän suorituskykyä jokaiselle ajajalle. Ja lisäämällä se MC 250 tai MC 300, saat valittavaksesi kaksi erilaista moottorikarttaa.
 • Connectivity Unit Offroad ja GPS-anturi – Saatavilla Teknisinä Lisävarusteina kaikille 4-tahtisille, kun ne on yhdistetty älypuhelimeen ja GASGAS+ sovellukseen, ajajat voivat helposti muokata moottorin suorituskykyä ja paljon muuta!

 

Täysi motocross-mallisto: MC 125, MC 150, MC 250, MC 300, MC 250F, MC 350F ja MC 450F