Enjala aamun nopein Keravalla

Santeri Enjala oli aamun nopein Keravalla.
Jani Hovi
Santeri Enjala kaasutteli classic-luokan pyörällään aamun yleiskilpailun ykköseksi CF Moto Endurosprintissä

Kotimainen endurokausi polkaisiin käyntiin tänään aamulla Keravalla, jossa naiset, C, V50, V60, V70- ja classic-luokat ajoivat oman kilpailunsa. Jokainen luokka kiersi kolme kierrosta ja kärjelle kertyi ajoaikaa yhteensä noin 45 minuuttia. Sää Keravalla oli heti aamusta varsin tuulinen, eikä reitillä ole juurikaan lunta. Lumettomuudesta johtuen reitti onkin todella vauhdikkaassa kunnossa.

Aamun nopeimman kuljettajan tittelistä käytiin sekuntitaisto SE-Teamin kaksikon Santeri Enjalan ja Jukka Aureksen välillä. Classic-luokassa ajanut kaksikko taisteli tiukasti, mutta voitto meni lopulta vajaan kolmen sekunnin turvin Enjalalle. Aamun yleiskilpailun kolmas oli Marko Erving, joka voitti samalla V50-luokan.

s

Tom Nordman.

Neljäs oli Tom Nordman, joka oli samalla V50-luokan kakkonen. Tommi Latostenmaa oli viides ja hän oli V50-luokan kolmas.

Naisten luokan voittoon aamulla kaasutteli Janette Mielonen, ennen Riina Lampista ja Emma Ojasta.

mielonen

Janette Mielonen.

C16-luokan voitti Luka Ylijoki, toinen oli Iiro Tervaoja ja kolmas Santtu Parpola. C21-luokan ykkönen oli Tomi Salovaara, toinen Tommi Siltanen ja kolmas Timo Löflund. C40-luokan voitti Pekka Karlsson ja perässään toiseksi ajoi Mika Lindfors ja kolmanneksi Timo Lusenius. V60-luokan ykkönen oli tuttuun tyyliin Karri Tikkanen, Reijo Karppinen oli toinen ja Ari Kannela kolmas. V70-luokassa oli vain yksi kuljettaja, eli Seppo Suominen nappasi luokan voiton ajamalla maaliin. Raimo Kesseli oli classic-luokan kolmas.

Kello 13 reitille starttaa A, B- ja V40-luokat.