Enduronumeroiden haku

Kuva
Jani Hovi
Enduronumeroiden hakuaika on jälleen käynnistynyt. Kiirettä ei ole, mutta jos tulevalla kaudella aikoo ajaa kilpaa tutulla numerollaan, on asiaa turha jättää viimeiselle hakupäivälle, joka on 29.12.2022.

Numeroa voivat hakea vain ne 643 ajajaa, jotka ovat osallistuneet vähintään yhteen henkilökohtaiseen endurokilpailuun kaudella 2022. Muut saavat numeron tulevan kauden kilpailujen myötä.

Suomen Moottoriliiton enduron lajiryhmän sivuilla on täytettävä lomake. Lomakkeen tiedot kulkeutuvat lajiryhmälle, joka vastaa jokaiselle, joko kertomalla numeron tai soittamalla / kirjoittamalla, jos asiasta pitää neuvotella numeron mahdollisen muutosuhan vuoksi. Vahvistetuista numeroista pidetään kirjaa ja sitä mukaa kuin kukin osallistuu johonkin henkilökohtaiseen endurokilpailuun, tulee numero näkyviin Kalkun kiinteiden numeroiden listaan.

Suurin osa saa luontevasti saman numeron kuin tänä vuonna ja ne tänä vuonna ajaneet, jotka eivät tässä yhteydessä hae numeroa, saavat varsin varmasti ainakin vielä talven ensimmäisten kilpailujen yhteydessä oman tutun numeronsa.

Huom! Niiden ajajien, jotka ajavat myös CC-kilpailuja, kannattaa hakea CC-numeroa heti kun niiden hakuaika tammikuussa alkaa. Näin on parempi mahdollisuus saada sama numero kumpaankin lajiin.

Numeroa voi hakea täältä.

 

Kommentit

Lähettänyt Heikki Savonen : Ti, 11/15/2022 - 20:04

CC numeroiden varaus alkaa tammikuussa, tarkemmin ilmoitettavana ajankohtana. Ensin varaavat 2022 kilpailleet ja niistä A,B, U20 ja V40 luokka. Tästä tarkempaa infoa tuonnempana.

Kieli
suomi

Lähettänyt Heikki Savonen : Ke, 11/16/2022 - 15:26

Myös Naisten luokka kuuluu ensiksivaraaviin. 

Kieli
suomi