Duncan vei mestaruuden

Cortney Duncan kruunattiin naisten maailmanmestariksi.
Monster Energy
Uuden-Seelannin Courtney Duncan kruunattiin naisten motocrossin maailmanmestariksi viikonloppuna Turkissa.

Naisten viiden osakilpailun mittainen MM-sarja saatiin päätökseen sunnuntaina Turkissa. Courtney Duncan tuli kauden päätökseen sarjan kärkipaikalla, eikä sitä luovuttanut viimeisessä kilpailussa kenellekään. Duncan voitti kaksi viimeistä kisaerää ja varmisti mestaruuden lopulta 36 pisteen erolla Nancy Van De Veniin. Kolmas oli Larissa Papenmeier.

Vuonna 2017 MM-pronssille ajanut Duncan otti uransa ensimmäisen mestaruuden lopulta suvereeniin tyyliin. Hän voitti kauden kymmenestä ajetusta erästä yhdeksän.

- Tämä oli mahtava tapa päättää kausi. Yhdeksän voittoa kymmenestä mahdollisesta, enkä voisi olla tyytyväisempi. Kun varmistin mestaruuden jo täällä toiseksi viimeisessä erässä, niin sain vain nauttia ajamisesta viimeisessä erässä, Duncan kertoi.