Duell Days -perinne jatkuu Kauhajoella

Teksti
Ismo Alhainen kouluttaa Tampereen myyntipäällikölle Jani Lassilalle KTM uutuus pyöriä, jotka ovat myös esittelyssä viikonloppuna.
Kuva
Tiedote
Vuosittainen Duell Days -tapahtumaa tulee tänäkin vuonna Kauhajoelle Loukko.com myymälään.

Koko perheen tapahtuma pitää sisällään uutuuslaitteiden koeajoja, huipputarjouksia ja tietenkin vanhaa kunnon markkinameininkiä.

- Duell Finland on ollut meille vuosien ajan yksi tärkeimmistä kumppaneista varaosissa ja ajovarusteissa, joten on kiva tänäkin kesänä jatkaa tapahtumaperinnettä, hehkuttaa kauppias Juji Loukko.

Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle ja kestää perjantaista 10.6 aina sunnuntaihin 12.6 asti. Tarjolla on iso määrä koeajolaitteita, lauantaina  Loukko.com Racing Team kisarekka kelkkoineen sekä paljon muuta koko perheelle. Lauantaina tarjolla on myös lihasoppaa kävijöille! Koeajettavana on BRP -tuotteiden lisäksi suositut KTM ja GAS GAS uutuudet, niin kadulle kun poluille!

- Julkaistiin tänä keväänä uusi yhteistyö, kun rallicross -tähti Henri Haapamäki hyppäsi remmiin mukaan Loukko.com Ambassadoriksi. Henri tuo oman rallicross -autonsa ja bussin sekä paljon fanituotteita pihalle esiteltäväksi, Loukko jatkaa.

Loukko.com henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleeksi kesän kovimpaan koeajoon koko perheen voimin.

Lue tästä kaikki Duell Days -tarjoukset.

Lisätietoa tapahtumasta täältä.

Alla tapahtuman video.