Classic MX-pisteitä jaettiin Lievestuoreella

Heikki Antero Nurminen ajoi kahteen erävoittoon Lievestuoreella A66+ -luokassa.
Kuva
Virpi Miettinen
Classic MX-sarjan kauden toinen kilpailu ajettiin lauantaina Lievestuoreella.

A-luokassa Veijo Juhani Autjoki oli päivänä kokonaispisteiden ykkönen. Autjoen kanssa samoihin pisteisiin päätyi myös Juhani Himmanen, mutta Autjoen toisen erän voitto toi hänelle totaalin ykkössijan. Vesa Kivimäki oli luokan kolmas. A66+ -luokassa Heikki Antero Nurminen oli päivän tuplavoittaja. Kokonaiskisan kakkonen oli Leo Uro ja kolmas Jari Järvenpää. B-luokassa molempien erien voittoon ajoi Ari Lahti. Lahden jälkeen toinen päivän totaalissa oli Jouni Tiitta ja kolmas Jari Keskitalo. B66+ -luokassa Jorma Vilander ajoi molempien lähtöjen voittoon. Jukka Ahola oli totaalin kakkonen ja Jouko Rinkinen kolmas.

C-luokassa Taavi Mattila hallitsi päivää voittamalla molemmat erät. Jarkko Paananen oli päivän kakkonen ja Pauli Turtiainen kolmas.

D-luokkien starteissa Mattila jatkoi hyvää menoa ja voitti D2-luokan molemmat erät. Petri Mustikkamaa oli päivän toinen ja Sami Backman kolmas. D1-luokassa Risto Liimatainen oli päivän voittaja ennen Sami Keskistä.

E1-luokassa Sauli Markus jatkoi hyvää vauhtia ja kuittasi molempien erien voitot. Jani Munne oli molemmissa starteissa toinen ja Sami Juhola kolmas. E1-luokan puolella Toni Paakkinen voitti molemmat erät, Lasse Kurvisen ollessa molempien erien kakkonen. Tuomo Karsisto oli päivän kolmas. Super Evo-luokassa oli mukana kolme kuljettajaa, Samu Vehmaan ajaessa molempien erien voittoon. Petri Mustikkamaa oli kakkonen ja Tapani Räsänen kolmas.