Blackseven pähkinän voittaja ja veikkauksien tulokset

Teksti
Sunnuntaina julkaistiin historian ensimmäinen Blackseven Pähkinä, joka saikin runsaan määrän vastauksia. Tässä Bridgestone Ogio -ajovarustekassin voittaja ja kyselyn vastaukset.

Saimme hurjan määrän vastauksia, kiitos kaikille aktiivisille. 

Peräti 86% vastaajista uskoo henkilökohtaiseen maailmanmestaruuteen motocrossissa, endurossa tai trialissa vuoteen 2030 mennessä. Lajien välisessä vertailussa 72% oli enduron kannalla, 24% motocrossin ja 4% trialin. 

Endurossa ylivoimainen suosikki oli Roni Kytönen, muiden top3 sijojen mennessä Hermanni Haljalalle ja Samuli Puhakaiselle. Endurossa ääniä annettiin yhteensä 18 eri kuljettajalle. 

Motocrossissa top3 sijat menivät varsin tasaisella jaolla Viktor Leppälälle, Vilho Vehviläiselle ja Kasimir Hinderssonille. Motocrossissa ääniä annettiin yhteensä 11 eri kuljettajalle. 

Trialissa uskottiin tasaäänin Niko Nurmion ja ikinuoren Jussi Haapasen mahdollisuuksiin maailmanmestaruudesta.

Osalla vastaajista saattoi olla "kuumaa sisäpiirin tietoa" entisten maailmanmestareiden paluu aikeista, sillä myös Juha Salminen, Heikki Mikkola ja Yrjö Vesterinen saivat ääniä.
Voittaja

Tammikuun BLACKSEVEN PÄHKINÄN voitti nimimerkki BeBe. Hänellä on vahva usko Roni Kytösen maailmanmestaruuteen endurossa. Onnittelut voittajalle! 

Seuraava BLACKSEVEN PÄHKINÄ kysymys 7.helmikuuta.