Ajoissa ilmoittautumiset Panssariin

Kuva
Jani Hovi
Panssari CC:n järjestäjät haluavat muistuttaa kilpailuun mukaan lähteviä kuljettajia parista tärkeästä asiasta.

Perinteinen Panssari cross country kaasutellaan 29.4. Parolannummen maastoissa. Kilpailu on tällä kertaa kauden toinen SM-osakilpailu, sarjan käynnistyessä tänä viikonloppuna Järilästä. Panssarin ilmoittautuminen umpeutuu lauantaina 22.4.

Kilpailun järjestäjät haluavat muistuttaa kuljettajia siitä, että kaikki ilmoittautuisivat kilpailuun mahdollisimman aikaisin, eivätkä jättäisi ilmoittautumista viimeiseen iltaan. Tämän avulla Järilän CC:n ilmoittautumisen aikaiset tapahtumat eivät toistuisi, eikä MOTTI-järjestelmä ylikuormitu ja kaikki saavat ilmoittautumiset läpi ongelmitta.

- Lisäksi haluaisin toivottaa kaikki uudetkin kisaajat tervetulleeksi Parolannummen maastoihin. Armeijalla on nykyisin kisa-alueella niin paljon omaa käyttöä, että emme valitettavasti tiedä Panssari CC:n tulevaisuudesta jatkossa. Eli jos Panssari on vielä kokematta, niin nyt saattaa olla siihen viimeinen mahdollisuus, kilpailunjohtaja Jari Kakko kertoo.

Kilpailemisen lisäksi kaikilla on mahdollisuus osallistua myös reittitalkoisiin, jotka tapatuvat kilpailua edeltävänä torstaina ja perjantaina. Lisätietoa talkoista ja niihin ilmoittautumiset tulee tehdä Anne Kaukolinnalle (0400 943573).