Ahokas MM-sarjaan

Juho Ahokas ajaa alkavalla kaudella enduron MM-sarjan.
Kuva
Beta tiedotus
Juho Ahokas nähdään alkavalla kaudella mukana enduron MM-sarjassa, kun hän liittyy italialaiseen Entrophy Enduro Racing -tiimiin.

17-vuotias Juho Ahokas on eittämättä yksi Suomen nopeimmista junioreista. Ahokas sijoittui viime vuonna U20-luokan SM-sarjassa toiseksi, huolimatta kahdesta nollapäivästä kauden aikana. Ahokkaan piti ajaa viime kaudella enduron EM-sarja, mutta tuolloin sairastelut sotkivat suunnitelmat jo alkukaudesta. Nyt Ahokas pääsee näyttämään vauhtiaan MM-areenoilla, sillä hän on tehnyt sopimuksen italialaisen Entrophy Enduro Racing -tiimin kanssa. Tuon sopimuksen mukaan Ahokas ajaa täyden MM-sarjan Youth-luokassa Beta RR 2T 125 Racing -pyörällä. Samassa tiimissä ajaa myös Samuli Puhakainen ja Hermanni Haljala.

- Pääsin viimeviikolla ajamaan ensimmäiset testit ja tutustumaan tiimiin. Mahdollisuuksien mukaan ajan myös SM kilpailut U20 luokassa. Iso kiitos Snellman Motosportille saamastani avusta, että tämä sopimus tuli mahdolliseksi. On mukava päästä Hermannin ja Samulin kanssa samaan tiimiin ja ottamaan heistä oppia. Odotan innolla tulevaa kautta, Ahokas kertoi.