Aavikkorallien kuumin tulevaisuuden nimi GASGAS:lle

Daniel Sanders on eittämättä suurin tulevaisuudenlupaus aavikkorallien puolella.
Kuva
GASGAS
Tämän vuoden Dakar-rallissa ensiesiintymisensä aavikolla tehnyt Daniel Sanders vaihtaa tiimiä ja siirtyy GASGAS:n väreihin.

Australian Six Days joukkueessa menestystä niittänyt Daniel Sanders, 26, teki viime vuoden päätteeksi lajin vaihdon ja hyppäsi aavikkorallien puolelle. Sanders ajoi tämän vuoden Dakar-rallissa ensimmäistä kertaa ja onnistuikin siinä todella hyvin. KTM:n junior-tiimissä ajanut Sanders oli kisan neljäs ja samalla paras ensikertalainen. Nyt Sanders vaihtaa väriä ja hyppää GASGAS:n tehdastiimiin, ottaen Laia Sanzin paikan tiimissä. Sanz päätti lopettaa aavikkorallit.

- En ole ajanut vielä niin kauaa ralleja ja onkin todella mahtavaa päästä tehdastiimiin jo tässä vaiheessa. Odotan jo todella innolla kilpailemista, sillä Dakarista on jo niin pitkän aikaa. Aavikkorallien MM-sarja alkaa onneksi kohta, Sanders kertoo.

MM-sarja käynnistyy muutaman päivän kuluttua Kazakstanin rallilla. Kuuden osakilpailun mittainen sarja päättyy marraskuussa, jonka jälkeen kuljettajat ja tiimit ryhtyvät valmistautumaan kauden päätapahtumaan, tammikuussa ajettavaan Dakar-ralliin.