2021 KTM 250 SX-F Troy Lee Designs -erikoismalli

Teksti
KTM esittelee 2021 KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS -erikoismallin.

Pyörä on kunnianosoitus maailmankuululle suunnittelijalle Troy Leelle sekä sille menestykselle, minkä Troy Lee Designs/Red Bull/KTM Factory Racing on saavuttaneet viiden viime vuoden aikana. KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS -motocrosspyörät on varustettu vakiona KTM:n Connecitivity Unit -liitäntäyksiköllä, minkä avulla kuljettajat pääsevät käyttämään innovatiivista myKTM-sovellusta.

Huipulla kilpailevien supercross- ja motocross-kuljettajien kanssa kehitetyissä KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS -erikoismallissa on tarkkaan valitut lisävarusteet jo ennestään tehokkaan ja ketterän KTM 250 SX-F -mallin täydentämiseksi. KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS hyötyy muun muassa ensiluokkaisesta WP XACT -jousituksesta, erittäin kevyestä kromimolybdeeniteräsrungosta, tehokkaista Brembon jarruista sekä ohjaustankoon kiinnitetystä valintakytkimestä, jolla voi valita kahdesta moottorinohjauskartasta toisen ja aktivoida älykkään luistoneston sekä lähtöavustimen.

KTM:n nelitahtisten motocrosspyörien suorituskykyä parantavat vakiovarusteet sekä KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS -mallin erikoisvarusteet luovat moottoripyörän, joka on radalla äärimmäisen suorituskykyinen. Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on pyörään vakiona asennettu liitäntäyksikkö, jonka ansiosta pyörän moottoria ja jousitusta voi säätää helposti myKTM-älypuhelinsovelluksella, joka on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista.

KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS -mallin ominaisuuksiin lukeutuvat laadukkaat Factory -renkaat. Niissä on D.I.D DirtStar -vanteet ja oranssit, anodisoidut ja täysin CNC-koneistetut pyörännavat. Yhdessä mustien pinnojen ja oranssien anodisoitujen nippojen kanssa ne keventävät pyörää mahdollisimman paljon tarjoten samalla äärimmäisen vakaan ja helposti hallittavan ajotuntuman.

Sisäkkäisen lohkokuvioinnin ansiosta Dunlop Geomax MX 33 -renkaat välittävät voiman vaivattomasti maahan ja pitävät ajolinjan suorassa. Oranssiksi anodisoitu Factory -T-kappale sopii saumattomasti yhteen WP XACT -etuiskunvaimentimen kanssa. Lisäksi etuiskunvaimenitmen jäykkyys on optimoitu rungon ja keulan ominaisuuksien mukaisesti. Lopputuloksena on harmonisesti toimiva keula, joka vie pyörän käsittelyn ja vakauden uudelle tasolle.

KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS -moottoripyörien vakiovarusteisiin kuuluu lisäksi Akrapovičin titaaninen Slip-on -äänenvaimennin, joka parantaa 250 kuutiosentin moottorin matalaa käyntiääntä entisestään ja keventää pyörää. Tämän ylivoimaiseen kilpailumenestykseen suunnitellun pyörän erikoisosiin lukeutuvat etuiskunvaimentimeenkiinnitettävä Factory -starttilaite sekä komposiittinen pohjapanssari, joka suojaa pyörää. Lisäksi malli omaa puoliksi kelluvan etujarrulevyn, joka takaa ensiluokkaisen jarrutustehon. Lisäksi pyörässä on vakiona etujarrulevyn suoja sekä alumiininen ja kevyt musta takaratas. Hinsonin kytkinkoppa taas pidentää kytkimen käyttöikää ja täydentää Factory -ulkoasun.

KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS -mallin ulkoasu kerää takuulla katseita. Pyörien ainutlaatuiset grafiikat ovat yksi osoitus siitä yksityiskohtaisuudesta, jota Troy Lee Designsin/Red Bullin/KTM Factory Racingin kilpapyörien ulkoasun suunnittelu edellyttää. Suoraviivaista ulkonäköä täydentävässä ikonisessa sinisessä satulassa on silikoniraidat, jotka tarjoavat ihanteellisen tuntuman ja pidon. Sähäkät grafiikat ja huolellinen viimeistely vastaa täysin yhdysvaltalaisen TLD-tiimin pyörien ulkonäköä ja saavat ne erottumaan muista malleista.

KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS 
// Oranssi runko ja ainutlaatuinen TLD-tiimin ulkoasu
// Akrapovičin Slip-on -äänenvaimennin
// Connectivity Unit -liitäntäyksikkö vakiovarusteena
// myKTM-sovelluksen hyödyt
// Oranssiksi anodisoidut Factory -t-kappaleet
// KTM Factory -vanteet ja Dunlop Geomax MX 3 -renkaat
// Factory -starttiavustin etuhaarukassa
// Komposiitista valmistettu pohjapanssari
// Erikoisvalmisteinen, hyvin pitävä TLD-istuin
// Puoliksi kelluva etujarrulevy
// Etujarrulevyn suoja
// Musta takaratas
// Hinsonin kytkinkoppa

Uusi 2021 KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS on saatavana valtuutetuilta KTM -jälleenmyyjiltä lokakuusta 2020 alkaen. Saat lisätietoja paikalliselta KTM-jälleenmyyjältäsi ja osoitteesta: www.ktm.com.

Alla kuvakooste pyörästä.