Trial

Espanjan Montesa -kuljettaja Toni Bou otti voiton X-Trialin kauden toisesta MM-kilpailusta. Mukana myös koostevideo kilpailusta.
Ylöjärven motocrosshallille on löytynyt uutta käyttöä ja jatkossa hallissa taituroidaan trial-pyörillä.
Timo Myöhänen on tämän hetken suomalaisen trialin kärkinimi. Hänkään ei yltänyt Salossa ajetussa PM-kisassa kuudetta sijaa korkeammalle. Me juttelimme varikolla niin kisasta kuin myös yleisesti trialista.
Jorma Eräkare ajoi nuorena useaan kertaan trialin SM-mitaleille. Sitten välissä oli pitkä tauko ja nyt mies on palannut lajin pariin. Salosta palkintokaapin täytteeksi tuli Pohjoismaiden mestaruus niin henkilökohtaisella kuin joukkuetasollakin.
Norjalaiset veivät kolmen luokan mestaruuden trialin PM-maajoukkuekilpailussa Salossa sunnuntaina. Suomen miesten ja nuorten joukkueet palkittiin pronssilla. Veteraaniluokissa saatiin kultajuhlat Suomeen.
Trialin PM-kilpailu kaasutellaan 24.-25.8. Salossa.
MP-taito järjesti kaksipäiväisen SM-trialin Vuohimäessä. Kerhon ajajia oli tulessa monessa luokassa ja menestystäkin kertyi.
Timo Myöhänen kruunattiin eilen X-trialin Suomen mestariksi Vantaan Vauhtikeskuksessa.
Ensimmäistä MM-kilpailuaan juhannuksena ajamassa ollut Max Parkkonen tukijoukkoineen koki karvaan pettymyksen lauantain kilpailussa.
Trialin MM-sarja jatkuu viikonloppuna Hollannissa, jossa mukana on myös suomalaisia kuljettajia.