Trial

Trialin EM-sarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan Italian Pietramuratassa, Metzeler Offroadparkissa tulevana viikonloppuna. Mukana kilpailussa on kolme suomalaista kuljettajaa
Riihimäellä pidettiin tulevaa kautta odotellessa trial-lajiryhmän järjestämä valmennuspäivä nuorille kuskeille.
Suomi saavutti tänään trialin pohjoismaiden mestaruuskilpailusta junioreiden PM-hopeaa sekä eliittiluokan PM-pronssia.
Kauden toinen trialin SM-osakilpailu ajettiin lauantaina Jämsän maastoissa. Voittajanimet löytyivät pääosin ennakkosuosikkien joukosta, mutta pakkaa sekoittivat myös endurosta tutut huippuajajat.
Jämsässä ajetaan kauden toinen trialin SM-osakilpailu lauantaina 9.6. klo 10-15. Trialin SM-kärjen lisäksi mukana ovat myös Eero Remes ja Eemil Pohjola.
Trial
Trialin Suomen Cupin kauden toinen osakilpailu, Touko Trial, ajettiin lauantaina Forssan Vatikalliossa.
Trialin Suomen Cupin avasi lauantaina perinteisesti Pälvi-trialin osakilpailu Tervakoskella. Tervakosken Moottorikerhon järjestämään kilpailuun osallistui 62 ajajaa, joista 18 oli etelänaapurista Virosta ja kolme Latviasta.
Yamaha, TY-E, trial, sähkö, sähkö-trial, sähköpyörä
Yamaha Motor Co., Ltd. julkisti sähköisen TY-E-trial-pyörän. Uudessa TY-E:ssä on hyödynnetty ainutlaatuisella tavalla sähköisen voimansiirron edut.
Naiset, Jämsä
Turussa ja Raisiossa järjestetään tytöille ja naisille suunnattu ajoviikonloppu motocrossin sisäradoilla 10.-11. maaliskuuta.
Timo Myöhänen, Jussi Haapanen
Trialin lajiryhmä on julkaissut vuoden 2018 ensimmäisen tiedotteensa.