Video: Reittiesittely SM -cross countryyn Sipooseen

Teksti
Kuva
Marko Vihriä
Cross countryn Suomen mestaruussarjan promoottori on julkaissut reittiesittelyvideon kauden toiseen SM-osakilpailuun, mikä järjestetään Sipoossa lauantaina 1. heinäkuuta.

Sipoon Moottorikerhon isännöimä kilpailu järjestetään Sipoon motocrossrata-alueella Öljytiellä Sipoossa. Kilpailureitti on noin 11,5 kilometriä pitkä, ja esittelyvideolla on nähtävissä noin 90 prosenttia kokonaisreitistä:

Kovapohjainen reitti on pääpiirteissään samanmuotoinen kuin viime vuoden SM-osakilpailussa ja sisältää motocrossrataa, pelto- ja mäkiosuuksia, sora-aluetta sekä metsää. Reittiä on muokattu paikoitellen aiempaa leveämmäksi. Lisäksi reitti käydään läpi, eli kunnostetaan lähes kokonaan kaivinkoneella vielä ennen kilpailua.

Sipoossa ajettavassa Mobius SM Cross Country -sarjan toisessa osakilpailussa kilpaillaan Suomen mestaruussarjan pisteiden lisäksi naisten, alle 20-vuotiaiden sekä 40- ja 50-vuotiaiden veteraanien Suomen Cupien toisten osakilpailujen merkeissä. Mukana ovat myös kansalliset luokat nuoret, 60-vuotiaat veteraanit, classic, B ja harraste.

Kilpailun ilmoittautuminen tapahtuu Kalkku ry:n nettisivujen www.kalkku.fi kautta. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 18. kesäkuuta kello 20:00.

Mobius SM Cross Countryn yhteistyökumppaneita ovat Mobius, Bike & Boat World, Biolan, Blå Band, KTM, Mitas, Motopalvelu Niemitalo, Nilfisk, OFFROADPro, Olvi, Racingbike Sidecar, TSMU Extreme Areena ja Wheel Factory.

Mobius SM Cross Country 2017

22.4. Parolannummi
1.7. Sipoo
19.8. Jämsä
21.10 Säkylä

Lisätiedot

www.simk.fi

www.facebook.com/sipoonmoottorikerho

www.SMcrosscountry.fi

www.Facebook.com/SMcrosscountry

www.YouTube.com/81mediafinland1