Yamaha mönkijä- ja Side-by-Side -mallistot vuodelle 2022

Teksti
Kuva
Yamaha
Yamahan päivitetyissä 2022 mönkijöissä ja Side-by-Side -ajoneuvoissa yhdistyvät edistyksellinen tekniikka, väkivahva suorituskyky ja sekä uudistetut värit ja grafiikat, jotka ovat saaneet innoituksensa luonnosta.

Yamahan laaja mönkijä- ja Side-by-Side -valikoima on jaettu kolmeen pääsegmenttiin: ammattilaisten hyötylaitteet raskaaseen työkäyttöön, harrastajien vapaa-ajan laitteet ja lasten mönkijät off road -seikkailuihin sekä suorituskykyiset sport-mallit kilpakäyttöön harrastajista ammattilaisiin.

 

Yamahan mönkijät ja Side-by-Side -ajoneuvot työkäyttöön – väkivahvaa suorituskykyä ammattilaisille

Yamahan mönkijät ja Side-by-Side -ajoneuvot on suunniteltu erityisesti ammattilaisten raskaaseen työkäyttöön. Tyylikkäät nelivetoiset ajoneuvot ovat luotettavia ja kestäviä työjuhtia, joiden tekniikkaan voi luottaa.

Lisävarusteiden avulla mönkijästä voi muokata omaan käyttöön sopivan työjuhdan. Laajaan lisävarustevalikoimaan kuuluu mallista riippuen muuan muassa lämpöhytti, vinssi, lumilevyn keulakiinnityssarja, puskulevy, kattavat säilytysratkaisut ja lisävalot.

Kaikki Yamahan 4x4 ja Side-by-Side -mönkijät saa sekä traktorimönkijänä että maastomallina.

 

Kodiak-mallisto 2022

Yamaha Kodiak -mönkijätuoteperhe on suunniteltu raskaaseen työkäyttöön maanviljelijöille, metsänhoitajille ja teollisuuden työntekijöille. Siis heille, jotka tarvitsevat kestävän ja monipuolisen ajoneuvon raskaaseen työhön monipuolisissa olosuhteissa.

 • Kodiak 700
 • Kodiak 700 EPS
 • Kodiak 700 EPS Alu SE (Special Edition)
 • Kodiak 450
 • Kodiak 450 EPS Alu SE (Special Edition)

 

Viking EPS ja sähkömoottorilla varustettu UMX AC

Toiminnallinen ja kestävä Viking EPS on ammattilaisen kolmipaikkainen hyötymönkijä, joka selviää haastavimmastakin maastosta.

Työt hoituvat kätevästi myös kevyellä Side-by-Side -mallisella UMX AC -mönkijällä, jossa on tehokas 5,0 kW:n sähkömoottori.

 

Vapaa-ajan mönkijä- ja Side-by-Side -ajoneuvot maastoseikkailuihin

Väritykseltään ja grafiikaltaan uudistuneet Yamahan vapaa-ajan 2022 mönkijä- ja Side-by-Side -ajoneuvot mahdollistavat hauskat viikonloppuretket ja off-road -seikkailut. Kattavat ominaisuudet varmistavat sujuvan kulun haastavissakin maastossa.

 

Wolverine® -mallisto 2022

Yamaha Wolverine Side-by-Side -mallisto maksimoi ajamisen mukavuuden, ja moottori tarjoaa väkivahvaa vääntöä ja helppoa käsittelyä äärimmäisen vaikeassakin maastossa.

Yamaha Wolverine RMAX 1000 Side-by-Side-ajoneuvosta on saatavilla sekä kaksipaikkainen että nelipaikkainen malli adrenaliinintäyteisiä maastoseikkailuja varten.

 • Wolverine® RMAX™2 1000
 • Wolverine® RMAX™2 1000 SE (Special Edition)
 • Wolverine® RMAX™4 1000
 • Wolverine® RMAX™4 1000 SE (Special Edition)
 • Wolverine® 850
 • Wolverine® X4 850

 

Grizzly-mallisto 2022

Yamaha Grizzly on kestävä ja kompakti 686-kuutioisella moottorilla varustettu maastomönkijä. Sen kattavat ominaisuudet varmistavat sujuvan kulun haastavassa maastossa polulla, metsässä ja jyrkissä rinteissä.

 • Grizzly 700 EPS Alu
 • Grizzly 700 EPS Alu SE (Special Edition)

Suorituskykyiset sport-mallit kilpakäyttöön

Yamahan mönkijä- ja Side-by-Side sport-mallit 49-kuutioisesta YFZ50:stä jykevään, 998-kuutioiseen YXZ1000R:ään inspiroivat kuljettajia tehollaan ja suorituskyvyllään.

Yamahan suorituskykyiset ja adrenaliinia uhkuvat YFZ450R, YFZ450R SE ja YFM700R SE -mönkijä- ja Side-by-Side-mallit on suunniteltu kilpakäyttöön harrastajista ammattilaisiin.

Lasten mönkijät YFZ50 ja YFM90R ovat hauskoja ajaa, yksinkertaisia huoltaa ja helppoja käyttää. Ne ovatkin ihanteellinen ensimmäinen askel off-road -maailmaan.

Yamaha YXZ1000R-mallisto 2022

Ominaisuuksiltaan alan huipputasoa edustava ja ainoa oikeasti kilpa-ajoon suunniteltu Yamaha YXZ1000R Side-by-Side on tehty kilpailemaan voitosta kaikenlaisissa olosuhteissa.

Niissä on ainutlaatuinen ralliautoista tuttu suorakytkentävaihteisto ja SS-malleissa Sport-Shift -vaihteiden vaihto toiminto.

 • YXZ1000R
 • YXZ1000R SS

 

Sport-mallisto 2022

 • YFZ450R
 • YFM700R SE (Special Edition)

 

Lasten mönkijät

Lasten YFM90R ja YFZ50 ovat helposti ajettavia mönkijöitä täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia kuten sähkökäynnistys, nopeusrajoitin ja automaattinen, portaaton CVT-vaihteisto, joita odottaisi löytyvän vain suuremmista Yamaha Sport-mönkijöistä.

 

Nyt jokainen voi luoda unelmiensa mönkijän tai Side-by-Side -ajoneuvon Yamaha-konfiguraattorin avulla

Konfiguraattorin avulla voi Yamahan mönkijän tai Side-by-Side:n varustaa mieleisekseen alkuperäisillä Yamaha-lisävarusteilla. Konfiguraattori on käytettävissä Yamahan verkkosivuston tai Yamahan MyGarage -sovelluksen kautta.