Xracing OFFROADPro Pikkujoulut Silja Europalla

13. joulukuuta Itämeren aallot raikuvat, kun offroad-väki kokoontuu jälleen yhteisiin pikkujouluihin Silja Europalla.

Jo toista kertaa järjestettävällä offroad-väen pikkujouluristeilyllä rapa lentää ja nauru raikuu. Viime vuoden tapahtuma sai niin hyvää palautetta, että lähdemme jälleen pitämään porukalla hauskaa. Risteilyn käynnistyessä meillä on ohjelmassa heti yhteinen buffet-illallinen. Ruokailun jälkeen siirrymme laivan discoon, jossa meillä on yksityistilaisuus. Viime vuoden tavoin luvassa on ohjelmaa, joka saa koko porukan varmasti nauramaan ja nauttimaan illasta. Yhteisen tilaisuuden jälkeen luvassa on vapaata hauskanpitoa, mutta perinteiseen tyyliin siihen liittyy oleellisesti tarinaa niin offroadista kuin sen ulkopuoleltakin. Luultavasti tarinat jatkuvat myös seuraavana aamuna…

Mitä ja milloin?

Matkamme käynnistyy perjantaina 13.12. klo 16:30 Länsiterminaalista, jossa meillä on yhteinen lähtöselvitys. Tämän jälkeen siirrymme Tallink-Silja Europa -laivaan, jossa meillä on yhteinen buffet illallinen (sisältää ruokajuomat hanasta: kivennäisvesi, vesi, olut ja viini) klo 17:45 alkaen. Koko meidän seurueelle on omat pöytävaraukset, joten pärinäporukka pysyy mukavasti kasassa. Maittavan illallisen jälkeen meillä on yhteistä yllätysohjelmaa laivan discossa klo 19:30 – 21. Viime vuonna yllätysohjelma piti sisällään muun muassa osuuden, jossa mestarit Samuli Aro, Eero Remes ja Jari Mattila kertomaan huimia juttujaan. Tila on varattu vain meille, jotta luultavasti hiekka ja rapa lentää sielläkin ainakin jutuissa. Loppuilta on vapaata hauskapitoa aina pikkutunneille asti. Huhujen mukaan osa ihmisistä ei poistunut viime vuonna discosta koko illan tai yön aikana…

Seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla omatoimisesti Tallinnassa klo 8 – 12 välisenä aikana. Muuten lauantaipäivä on vapaata hauskanpitoa ja mukavaa jutustelua täynnä. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin klo 16.

Viime vuonna meitä oli reissussa vajaat 100 ihmistä ja tänä vuonna meille on varattu 150 paikkaa, joten nyt kannattaa olla nopea ja varata unohtumaton reissu. Kyseinen risteily on parhaaseen pikkujouluaikaan ja sen takia se myydään luultavasti Tallink Siljan osalta loppuun, joten myöskään me emme tule saamaan lisäpaikkoja tuon varauksemme lisäksi.

Mitä maksaa?

Meille on varattu A- ja B-luokan hyttejä, kahdelle tai neljälle hengelle. Tässä hyttien hinnat:

B4-hytti
4hlöä 91€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
3hlöä 94€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

A4-hytti
4hlöä 94€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
3hlöä 99€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

B2-hytti
2hlöä 91€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
1hlö 105€. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

A2-hytti
2hlöä 114€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
1hlö 154€. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

Tilaaja vahvistaa hytin matkustajamäärän ja henkilöiden nimet tilauksen yhteydessä. Eli mikäli lähdet reissuun yksin, otat itsellesi oman yhden hengen hytin, tai jos lähdette vaikka kolmen hengen porukalla, voitte ottaa yhteisen kolmen hengen hytin.

Muuta

Reissun myynti on käynnistynyt ja varaukset, sekä lisätiedot löytyy täältä.

Risteily toteutetaan yhteistyössä Matkavekan kanssa, eli kaikki varaukset yms. tapahtuu heidän kautta.

Tervetuloa mukaan!