Webb nousi pistekärkeen

Cooper Webb ajoi vakuuttavaan voittoon viime yönä.
Align Media
Cooper Webb ajoi voittoon viime yönä Arlingtonissa ja nousi samalla sarjan pisteissä kärkeen.

Monster Energy Supercross-sarjan kauden kymmenes osakilpailu ajettiin viime yönä Dallas Cowboysin hulppealla AT&T -stadionilla Arlingtonissa, Texasissa. Kilpailu oli toissa vuoden mestarin Cooper Webbin näytöstä ja samalla hän nousi sarjan pistekärkeen. 250-kuutioisten luokassa Seth Hammaker otti uransa ensimmäisen voiton.

450-kuutioisten startin jälkeen kärkeen ryntäsi Dean Wilson, mutta mestaruudesta Ken Roczenin kanssa tiukasti taisteleva Cooper Webb otti kärkipaikan itselleen heti toisessa kurvissa. Webb ei tämän jälkeen taakseen katsellutkaan, vaan KTM-kuljettaja ajoi todella vakuuttavaan voittoon. Samaan aikaan sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitänyt Roczen oli hankaluuksissa. Roczen irtosi puomilta huonosti ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen 11. Roczenin ajo ei näyttänyt koko finaalin aikana sellaiselta, kun moni olisi voinut odottaa. Honda-kuljettaja taisteli finaalin aikana pitkään sijoituksista Wilsonin, Joey Savatgyn ja Aaron Plessingerin kanssa, ollen maalissa lopulta kuudes. Tämä tarkoittaa sitä, että Webb otti sarjan kärkipaikan haltuunsa seitsemän pisteen erolla. Justin Barcia ajoi tasaisen kilpailun ja GASGAS-kuljettaja ajoi ruutulipulle toisena. Muutaman vuoden takainen mestari Jason Anderson kolisteli pyöriä yhteen muutamankin eri kuljettajan kanssa, mutta Husqvarna-kuljettaja oli maalissa kolmas ja nousi näin ollen ensimmäistä kertaa tällä kaudella podiumille. Chase Sexton oli neljäs ja Plessinger viides.

250-kuutioisten luokassa sarjan ensikertalainen Seth Hammaker otti uransa ensimmäisen voiton. Kawasaki-kuljettaja johti finaalia alusta lähtien ja hänen perässään ruutulipulle ajoivat Hunter Lawrence ja Cameron Mcadoo.