Viron talvisarja käynnistyi

Jami Niemelä ajoi 125-kuutioisissa.Jami Niemelä ajoi 125-kuutioisissa.
Kuva
Crossiblogi.fi
Selkälihaksen revähtymäänsä varonut Jami Niemelä ajoi varmistellen ja rauhassa ollen 125cc-luokassa kahdeksas. Ville Lehtiö ajoi kymmenenneksi.
 
- Päivä meni pikkasen suunniteltua paremmin. Tarkoituksena oli ajaa aika-ajossa vaaditut kolme kierrosta ja molemmissa erissä 2-4 kierrosta ja sitten keskeyttää. Treeneissä Jami käytti koko käytettävissä olevan ajan ja ajeli rauhallisesti ja yritti saada tuntumaa ajoon. Yhtään nopeaa kierrosta ei edes yrittänyt ajaa, mutta yllätykseksi aika-ajon sijoitus oli 8:s, Niemelän perheen CrossiBlogin Facebookissa kirjoitetaan.
 
- Molempien erien lähdöt Jami otti rauhallisesti ja jättäytyi heti viimeiseksi antaen muiden kisata rauhassa. Ensimmäisessä erässä muutaman kierroksen jälkeen ajo rupesi sujumaan ihan kivasti ja Jami päätti ajaa koko erän. Sijoituksena oli 7.
 
- Toisessa erässä Jami keskeytti suunnitellusti muutaman kierroksen jälkeen. Seuraavaksi palataan kotiin ja annetaan selkälihaksen ihan rauhassa parantua. Ajohommiin palataan sitten, kun selkä on taas kunnossa.
 
65cc-luokassa Kasimir Hindersson oli kertaalleen kolmas ja yhteistuloksissa viides. Eelis Viemerö oli 18:s, Paavo Koivisto 19:s, Nico Stenberg 21, Arttu Sahlsten 24:s, Aaron Laine 28:s, Eero Peippo 30:s, Tiitus Räikkönen 34:s ja Väinö Koivisto 36. Junioreista 15 ajoi A-finaalissa, loput B- ja C-finaaleissa.
 
MX65-luokan MX-liigamestari Sampo Rainio ajoi 85cc-luokassa kahdeksanneksi kaaduttuaan kummassakin erässä kertaalleen. Leevi Jalonen oli 14:s ja Joakim Hindersson 23. Kuljettajista 15 kilpaili A-finaalissa, loput B-finaalissa.