Viikonloppu käyntiin Imatralla

Sampo Rainio jatkoi voittokulkua MXJ-luokassa.
Kuva
Jani Hovi
SM-viikonloppu Imatralla käynnistyi tänään ATV-luokan SM-erien merkeissä. Lisäksi jaettiin veteraanien Suomen cupin pisteitä.

MXV55-luokassa päivän erävoitot ja kakkossijat tasattiin Pasi Virtasen ja Antti Paasosen välillä. Kun Virtanen vei toisen erän nimiinsä, oli hän päivän yhteistulosten ykkönen. Antti Vartiainen oli päivän kolmas. Jari Lehto oli neljäs ja Matti Pohjalainen viides.

MXV45-luokassa Lari Lehtiö oli päivän ykkönen, ottamalla molempien erien voitot. Tommi Laine oli molemmissa erissä toinen ja Miska Aaltonen molemmissa erissä kolmas. Jukka Vähäpesola oli päivän nelonen ja Jari Nurminen viides.

MXV35-luokassa Jarno Mattila ja Alexander Wiik tasasivat puolestaan voitot ja kakkossijat. Kun Mattila voitti toisen erän, voitti hän samalla päivän totaalin. Toni Kuivalainen oli kolmas, Matti Korkeamäki neljäs ja Teijo Häkänen viides.

MXJ-luokassa Sampo Rainio jatkoi hallintaa ja voitti molemmat erät, Kasper Kangasniemen ollessa toinen niin ikään molemmissa erässä. Veniamin Voronkov teki vierailun sarjaan ja oli molempien erien kolmas. Valtteri Kangas oli totaalin neljäs ja Sami Savolainen viides.

MX ATV-luokan SM-kilpailu meni tänään Lasse Ruotsalaisen nimiin, hänen ollessa ensimmäisessä erässä toinen ja voittaessa toisen erän. Jesse Uusitalo puolestaan voitti ensimmäisen erän ja oli toisen erän kakkonen, ollen totaalin toinen. Max Karilainen oli totaalin kolmas, Miko Väisänen neljäs ja Niko Laakso viides.

MX ATV vet-luokan molemmat erät voitti Jani Saarinen. Petri Kares oli molempien erien kakkonen ja Teemu Savolainen kolmonen. Totaalin neljäs oli Jukka Valtonen ja viides Jani Väisänen.

Imatralla ajettiin tänään myös MXC-luokan kansallinen kilpailu. Siinä päivän ykkönen oli Juho Ahokas, ennen Otto Kumpulaista ja Tiitus Räikköstä.

Huomenna Imatralla kaasutellaan kolme SM-luokkaa.

Täydelliset tulokset.