Vesterinen ja Hindersson kisaeriin

Wiljam Malin (vas.), Matias Vesterinen ja Kasimir Hindersson edustavat Suomea nuorten joukkue MM-kilpailussa Italiassa.
Tiedote
Motocrossin nuorten maailmanmestaruudesta ajetaan tänä viikonloppuna Italiassa. Pietramuratan radalla kaasuteltiin lauantaina aika-ajot ja LCQ-erät, joiden perusteelle selvisi sunnuntaina kisaerien kuljettajat.

85-kuutioisissa mukana suomalaisista on, MXC/A-luokan SM-sarjaa johtava Kasimir Hindersson. Hindersson oli omassa karsintaryhmässään 16. ja pääsi mukaan sunnuntain kisaeriin. 125-kuutioisten luokassa Suomea edustavat Matias Vesterinen ja Wiljam Malin. Vesterinen oli aika-ajoryhmässään 17. ja pääsi suoraan kisaeriin. Malin sen sijaan joutui LCQ-erään ja oli siinä 17. Näin ollen Malinin kilpailu päättyi eilen.