Valsarnalle tärkeä kotivoitto

Valsarna voitetun kotiottelun jälkeen. Jesse edessä vasemmalla vieressään joukkueen kapteeni Antonio Lindbäck.
Kuva
Appe Mustonen
Jesse Mustosen edustaman Valsarnan Allsvenskan jatkui tänään kotiottelulla Solkatternaa vastaan. Taistelu playoff paikoista ja asetelmista on kova, joten panosta ottelussa oli yllinkyllin.

Valsarna oli kova isäntä ja johti ottelua heti ensi metreistä lähtien. Erän 11. jälkeen johto oli jo kymmenen pistettä. Mutta Solkatterna ei antautunut, vaan voitti erät 12. ja 13. tylysti 5-1 ja nousi jo kahden pisteen päähän. Viimeiset kaksi erää Valsarna vei pistein 7-5 ja voitti ottelun pistein 47-43. Hagforsilaiset saivat myös tärkeän bonuspisteen, sillä kauden kahden kohtaamisen yhteistulos Valsarnalle 91-89.

Jesse Mustonen ajoi viiteen erään kahdeksan pistettä. - Tärkeä voitto ja bonuspiste, playofftaistelu on kovaa. Voittoa lähdettiin hakemaan ja se tuli, vaikka lopussa tiukille menikin, kommentoi Mustonen.

- Omaan suoritukseen mahtui hyvää ja huonoa. Pyörä ei oikein toiminut niin kuin olisin halunnut. Vika löytyi ja neljännessä erässä vauhti oli jo hyvää. Viimeinen erä kismittää, se meni omaan piikkiin. Jäin ekapäässä pussiin, eikä sieltä ohi päässy, vaikka olin nopeampi, kun kolme pyörää heittää soraa silmille, toteaa Mustonen omasta suorituksestaan.

- Huomenna Griparna tulee vieraaksi. Silloin ukon ja pyörän pitää olla iskussa, toteaa Mustonen lopuksi.

Tulokset:

Valsarna 47:

Jesse Mustonen 8 (2,2,2,2,0)

Glenn Moi 3

Erik Bachhuber 9

Mitchell Cluff 4

Antonio Lindbäck 14

Jonathan Ejnemark 9

Solkatterna 43:

Victor Palovaara 15

Truls Kamhaug 3

Jonathan Grahn 7

Fraser Bowes 8

Tom Brennan 9

Erik Persson 1