Vain mestaruus kelpaa Remekselle

Remes lähtee kauteen mestaruus mielessä.
Kuva
Jani Hovi
Eero Remes lähtee perjantaina käynnistyvään enduron MM-sarjaan E1-luokan suurimpana suosikkina ja miehelle itselle kelpaakin vain mestaruus.

Enduron MM-sarjan kauden avauskilpailu kaasutellaan viikonloppuna Ranskassa. Sarjan kolminkertainen maailmanmestari Eero Remes palaa tällä kaudella E1-luokkaan, jossa hän ajoi viimeksi vuonna 2016, jolloin hän otti toisen peräkkäisen mestaruuden kyseisestä luokasta. Tällä kaudella Remes saa luokassa vastaansa monta nuorta ja nopeaa kuljettajaa, mutta järvenpääläisellä ei ole kuin yksi tavoite.

- Mestaruus. Ei täällä muuten kannata pyöriä, Remes kertoo torstaina illalla.

Kuljettajat ovat päässeet kävelemään kilpailun maastokokeita nyt kahden päivän ajan ja lisäksi tänään kaikki pääsivät myös testaamaan pyöriä kilpailun testipätkällä. Muiden kuljettajien tavoin myös Remes on ennättänyt jo kävelemään maastokokeet läpi muutamaan kertaan.

- Ne näyttävät itse asiassa todella hyviltä. Mitään pitkiä ne eivät ole, mutta oikeastaan jokaisella pätkällä on korkeuseroja ja ne eivät ole myöskään mitään kivikovia. Tällä hetkellä pätkät pölisevät, mutta viikonlopuksi on luvatta sadekuuroja, jotka tekisivät hyvää reitille. Eilenkin täällä oli melkoinen ukkoskuuro, mutta nyt on taas 27 astetta lämmintä, Remes kertoi.