Uusi Fox V1-kypärä on julkaistu

Fox julkaisi tänään uuden V1-kypärän, joka täyttää uudet ECE 22.06 standardit.

Fox lanseerasi tänään uuden version V1-kypärästään. V1 on uusittu muotoilun osalta ja uudella muotoilulla on pyritty tekemään kypärästä entistä paremmin päähän istuva ja sen profiili on aiempaa kapeampi. Kypärän miellyttävyyteen vaikuttava tekijä on myös se, että se on 15% aiempaa V1-mallia kevyempi.

j

Fox ei ole tinkinyt kypärän turvallisuudesta, ja insinöörit tekivät kahden vuoden ajan töitä, jotta he saivat kypärästä mahdollisimman suojaavan. Uusi V1-malli täyttää myös uudet ECE 22.06 standardit, jotka jokaisen myynnissä olevan kypärän on täytettävä vuodesta 2024 alkaen.

s

- Me katsoimme uusia 22.06 standarteja sillä näkökulmalla, että miten pystymme tekemään kypäristämme entistä turvallisimpia. Me haluamme valmistaa hintaluokissaan turvallisimpia kypäriä, käyttötarkoituksista riippumatta. Kun katsomme tulevaisuuteen ja ensi vuoden syksyyn, tulemme julkaisemaan silloin uuden version pro-tason V3 RS-kypärästä, joka tulee saamaan myös runsaasti uudistuksia, kertoi Foxin tuotekehitysinsinööri Steven Kennedy.

MIPS-tekniikalla varustetun uuden V1-kypärän hinta on alkaen 199,99 €.

Lisätietoja kypärästä