Uudessa lehdessä kaikki Päitsistä ja paljon muuta

Uusi Xracing OFFROADPro-lehti ilmestyy ensi viikolla ja luvassa on jälleen tuhti lukupaketti.

Lehdestä löytyy kaikki tarvittava Päitsin seuraamiseen reilun kahden viikon kuluttua. Lehdestä löytyvät reittikartta, reittiselostus ja aikataulu, joiden avulla reitin varteen lähteminen on helppoa. Lisäksi lehdestä löytyy juttua myös kilpailun suosikeista, kisaan mukaan lähtevästä Dingon rumpalista, teltalla mukaan lähtevästä kaksikosta, Jämsän veteraaneista ja puoli vuosisataa Päitsillä olleesta herrasta.

Päitsin lisäksi luettavissa on erittäin mielenkiintoinen juttu, jossa pohditaan, ovatko SML ja Suomen moottoripyöräily hengissä vielä 10 vuoden kuluttua. Jutussa kerrataan myös hetkiä, jolloin SML ja AKK aikoivat yhdistyä. Vierailimme myös 3 000 muun ihmisen kanssa Messilän satamassa todistamassa todellista ihmettä. Lehdestä löytyy myös juttu, jossa on kaikki tarvittava tieto äänimittauksesta, joka on tärkeää luettavaa kaikille kilpailijoille lajista riippumatta. Pureudumme myös MP23-messujen antiin sekä tulevan Tampere Supercrossin taustoihin. Hanna Mertsalmi kertoo puolestaan matkastaan Auttoisista Italiaan. Ikimuistoisin kisa -jutussa vieraana on Atte Jousi, mieleenpainuvimpia pyöriään muistelee Jussi Nikkilä ja Tulevaisuuden Tähti -jutussa esittelyssä on Ukko Laaksonen. Näiden lisäksi lehdestä löytyy myös paljon muuta.

Lehti on tilaajilla ensi viikon aikana. Jos et ole vielä lehden tilaaja, niin kun tilaat lehden viimeistään 12.3. saat sen vielä kotiin kannettuna ennen Päitsiä. Lisäksi tilaajille on jälleen luvassa paljon erikoisuutisia verkkosivuillamme ja etenkin jo pelkästään Päitsin seuraamisen takia kannattaa olla tilaaja.

Lehden voi tilata täältä.