Toukokuunajon reittikatsaus

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Enduron SM-sarjan jatkuu reilun viikon kuluttua Toukokuunajon merkeissä. Tässä kilpailun reittiselostus ja reittivideot.

Järjestyksessään 59. Toukokuunajo ajetaan Orimattilan maastoissa 18.5. Reitti pitää sisällää yhteensä neljä maastokoetta ja runsaasti maastosiirtymiä. Kilpailukeskuksena toimii Villikkalan nuorisoseurantalo, jossa sijaitsee myös kilpailun kiinteä huoltoalue.

Reitin kokonaispituus on noin 70 kilometriä. Reitti jakautuu kahtee lenkkiin, joiden välissä on huolto.

MK1 Jopimainos on 2.2 kilometriä pitkä maastokoe. Reitti on tekninen, mutta helppo. Melko kevyt aloitus kilpailulle.

MK2 Koneurakointi A. Tukonen on 7 kilometrin vaihteleva maastokoe. Reitti on tuttu toissa vuoden Toukokuunajosta muutamalla uudella osuudella höystettynä. Maastokoe sisältää muutaman ajosilmää vaativan mäen, mutta erityisesti reitti vaatii hyvää rytminvaihtokykyä. 

MK3 Artjärven sähkö on 4,7 kilometriä pitkä maastokoe. Haastava ja kuskista mehut puristava maastokoe.

MK4 Motopalvelu on 3,5 kilometriä pitkä maastokoe, joka on tuttu toissa vuoden Toukokuunajosta. Nautinnollista ja jouheaa Suomimantsaa.

Alla maastokokeiden reittivideot.

Kommentit

Lähettänyt MIKA KASEVA : Ma, 05/06/2024 - 21:14

Miksi pitää tappaa loppukin harrastus maastokokeet pelkkiä siirtymiä seuratkaa aikaanne lajiryhmä antakaa niille seuroille arvokilpailut jotka on nyky päivää ei 60 luvun kisat kuulu tämän päivän enduroon

Kieli
suomi

Lähettänyt MIKA KASEVA : Ti, 05/07/2024 - 15:53

T: Ari Kaseva

Kieli
suomi

Lähettänyt Kathy Barrera : To, 05/23/2024 - 11:51

@Doodle Jump Miksi sinun pitää murhata loput harrastuksistasi? Kenttätestejä, yksinkertaisia ​​siirtymiä, seuraa vauhtiasi, ja urheiluryhmä toimittaa 

Kieli
suomi