Tomacille seitsemäs voitto Daytonassa

Yamaha
Eli Tomac vei viime yönä ajetun Daytonan supercrossin nimiinsä.

Monster Energy Supercross-sarja jatkui viime yönä perinteisellä Daytonan supercrossilla. Kilpailua viime vuodet hallinnut Eli Tomac oli jälleen liian vahva muille, ottaen seitsemännen voittonsa kilpailusta. Helpolla Tomac ei päässyt, sillä Cooper Webb johti finaalia puoleen väliin asti. Cooper löysi kuitenkin vahingossa pyörästään välivapaan rytmisuoran alussa ja Tomac ohitti hänet. Sen jälkeen Yamaha-kuljettaja ei tehnyt virheitä ja vaikka Webb teki kaikkensa, piti Tomac johdon parissa sekunnissa koko loppuajan ja otti voiton. Kolmanneksi ajoi Chase Sexton, joka oli jälleen todella nopea ja oli pitkään kärkikaksikon perässä. Sexton teki kuitenkin muutamat virheet ja jäi lopulta 12 sekuntia voitosta. Justin Barcia ajoi neljänneksi, kaaduttuaan ohitusyrityksessään Sextonista. Jason Anderson oli kilpailun viides.

Tomac johtaa sarjaa nyt viiden pisteen erolla Webbiin. Sexton on kolmantena, 10 pistettä Tomacin takana.

250-kuutioisissa Hunter Lawrence otti ensimmäisen voittonsa Daytonassa. Toiseksi ajoi Max Anstie ja kolmanneksi Haiden Deegan.