Töitä tarjolla MP-alalta

Teksti
RX Moto etsii riveihinsä varaosamyyjää.
Kuva
Jani Hovi
Nyt on mahdollista päästä MP-alalle töihin, kun RX Moto etsii varaosamyyjää.

Haluatko mukaan kasvavaan joukkoomme ja markkinajohtaja-tuotteiden pariin? Toimintamme on kovassa kasvussa ja haemme Helsingin myymäläämme varaosamyyjää.

Toimenkuvasi koostuu moottoripyörien ja sähköpolkupyörien varaosien, tarvikkeiden ja varusteiden myynnistä. Saapuvien lähetysten vastaanottaminen ja hyllyttäminen, sekä verkkokaupan ylläpito ja verkkokauppatilausten lähettäminen ovat myös osa tehtävääsi. Toimenkuvaa on jatkossa mahdollisuus laajentaa myös ajoneuvokaupan pariin. Työaika noudattaa myymälän aukioloaikoja ja on keskimäärin 37,5 h viikossa ja palkkaus määräytyy kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Hyvä palvelu on toimintamme kulmakivi ja edellytämmekin hakijalta reipasta palveluasennetta ja halua auttaa asiakkaitamme. Oma-aloitteisuus, positiivisuus ja vastuullisuus ovat perusominaisuuksiasi. Sinulla on perusosaaminen moottoripyörän tekniikasta esim. harrastustesi tai aiemman työkokemuksen kautta ja osaat käyttää Microsoft Office -ohjelmia.

Koulutamme tehtävään, mutta aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan luonnollisesti eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV osoitteeseen sami@rxmoto.fi otsikolla ”VARAOSAMYYJÄ”. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Sami Pöllänen p. 040 7799730 / sami@rxmoto.fi

----

RX Moto on v. 2019 perustettu KTM, Husqvarna ja GasGas -merkkisten moottoripyörien ja Husqvarna sekä GasGas sähköavusteisten polkupyörien valtuutettu jälleenmyyjä Helsingissä sekä Turussa. Valikoimiimme kuuluu uusien moottoripyörien lisäksi käytetyt moottoripyörät, varaosat, tarvikkeet ja ajovarusteet.