Team RX Moton joukkue jatkaa vahvasti, myös Karppinen palasi kisaan

Reijo Karppinen koki keskeytyksen tiistaina, mutta pääsi keskiviikkona kisaan jälleen mukaan.
Kuva
Tiedote
Kolmas kisapäivä Sixillä oli suomalaisille kerhojoukkuekuljettajille kaksijakoinen.

Kerhojoukkueiden kilpailussa kärkipaikkaa kolmen ajetun päivän jälkeen pitää KBS Team-CZ -joukkue, jossa ajavat Jakub Hrones, Krystof Kouble ja Jaromir Romancik. 40 sekunnin päässä kakkosena kaasuttelee XC Gear -joukkue, jonka muodostavat Craig Delong, Kai Aiello ja Tyler Vore. Kaksi minuuttia kärjen takana on Team Italy -joukkue, jossa ajavat Kevin Cristino, Lorenzo Bernini ja Luca Colorio.

Suomalaisista Team RX Moton joukkue jatkaa tasaisen vahvasti ja on tällä hetkellä sijalla 35. Joukkueessa ajavat Janne Leander, Janne Rantanen ja Janne Mukkala. DYNASET Hydraulics Finland -joukkue koki keskeytyksen tiistaina, kun Reijo Karppisen etuvanne halkesi. Kerhojoukkueiden keskeytyssäännön mukaan Karppinen pääsi starttaamaan kisaan uudelleen mukaan keskiviikkona ja koko joukkue jatkaa myös torstaipäivään. Karppisen kanssa joukkueessa ajavat Juha Mutanen ja Juha Piiroinen.

Sen sijaan kisapaikalla kasatussa sekajoukkueessa kilpailuun startanneen Viivi-Maria Mäkisen taival päättyi keskiviikkona. Mäkinen keskeytti kilpailun tiistaina järjestäjien ohjattua hänet väärälle AT-asemalla, mutta pääsi starttaamaan mukaan kilpailuun keskiviikkona. Valitettavasti Mäkinen keskeytti myös eilen kilpailun ja näin ollen hänen kilpailunsa on ohi.