Tätä kautta voit ilmoittautua kilpailuihin talkoolaiseksi

Kuva
Jani Hovi
Suomen Moottoriliitto julkaisi tänään uuden kanavan, jota kautta voi ilmoittatutua keskitetysti talkoolaiseksi SML:n alaisiin kilpailuihin.

Vapaaehtoisten ja talkoolaisten ilmoittautumiseen kilpailutapahtumiin on avattu uusi ilmoittautumista helpottava sähköinen lomake. Lomakkeen avulla vapaaehtoinen voi ilmoittautua yhdessä paikassa mukaan minkä tahansa kilpailun talkootehtäviin ja ilmoittautumisten tiedot toimitetaan automaattisesti suoraan kilpailun järjestäjän yhteyshenkilölle, kuten esimerkiksi kilpailun sihteerille. Lisäksi ilmoittautuja saa itse myös kuittauksen sähköpostiinsa, että ilmoittautuminen on välitetty kilpailun järjestäjälle.

Kilpailun järjestäjiä pyydetään olemaan yhteydessä kerhotoiminnan kehittäjään joko sähköpostitse (miska.jokinen@moottoriliitto.fi) tai puhelimitse (040 190 9475) halutessaan mukaan tämän sähköisen ilmoittautumispalvelun käyttöön. Mainitsettehan yhteydenotossanne kilpailunne nimen, ajankohdan sekä sähköpostiosoitteen, johon ilmoittautumiset toimitetaan.

Lisätietoja lomakkeesta ja sen toiminnallisuuksista saa SML:n kerhotoiminnan kehittäjältä.