Luciano Benavides kolmannen etappivoittonsa tämän vuoden kilpailusta.
Rally Zone
Dakar-ralli lähenee vääjäämättä kohti loppua, mutta tilanne kärjessä on yhä uskomattoman tasainen.

Dakarin neljänneksi viimeinen etappi kaasuteltiin tänään aurinkoisissa olosuhteissa. 275 kilometrin mittainen erikoiskoe oli maraton etapin ensimmäinen osa, eli päivän päätteeksi kuljettajat joutuivat tekemään itse kaikki huoltotoimet, eikä tiimit pääse huoltamaan pyöriä ennen huomista starttia.

Päivän voittoon kaasutteli Husqvarnan Luciano Benavides, ennen GASGASin Daniel Sanderia. Sanders jäi 1.38 etappivoitosta. Kilpailun voitosta taistelevat Toby Price ja Skyler Howes olivat tänään kolmas ja neljäs. KTM-kuljettaja jäi voitosta 1.56 ja Howes puolestaan Pricesta 13 sekuntia.

Yhteistuloksissa Husqvarna-kuljettaja Howes johtaa kisaa 28 sekunnin erolla Priceen. Tänään ensimmäisenä reitille startannut Kevin Benavides jäi kärkikaksikosta, mutta hänkin on vain 2.44 Howes takana. Pablo Quintanilla on neljäntenä, mutta hän on jo yli 14 minuuttia kärjestä.

Kilpailu päättyy sunnuntaina, joten jäljellä on vielä kolme kisapäivää.