Tampere Supercrossissa tehdään historiaa, Zaragoza kisaan mukaan Starkilla

Teksti
Jorge Zaragoza saapuu Tampere Supercrossiin Stark Vargilla.
Kuva
Stark Future
Tampere Supercross tulee olemaan yksi maailman ensimmäisistä kilpailuista, joissa lähtöviivalla nähdään Stark Varg -sähkömoottoripyörä.

Stark Varg on eittämättä ollut yksi vuoden suurimmista puheenaiheista, sen tullessa viimein markkinoille. Starkia ei ole vielä juurikaan kisarintamalla nähty, mutta Tampere Supercrossissa tämä asia tulee muuttumaan. Starkin tehdaskuljettaja Jorge Zaragoza saapuu Suomeen ja ajaa Tampere Supercrossissa. Espanjalainen ajoi muutamia vuosia sitten Tim Gajserin tiimikaverina HRC Hondalla MX2-luokassa ja viime kaudella hän ajoi valikoituja MXGP-luokan kilpailuja.

Tämä uutinen tarkoittaa sitä, että Tampere Supercross tulee saamaan todella paljon näkyvyyttä myös maailmalla, sillä kaikki odottavat näkevänsä miten Stark pärjää perinteisiä polttomoottoripyöriä vastaan. Tampereella Zaragoza saa vastaansa muun muassa Harri Kullaksen ja useamman nopean amerikkalaisen kuljettajan, joiden nimet julkaistaan myöhemmin.

---

Tampere Supercross ja Offroad Expo järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 10.-11. marraskuuta. Liput tapahtumaan voi tilata täältä.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii RX Moto.

 

d