”Suomen täytyy olla mukana Assenissa”

Aitosokeri ja SEC Construction olivat mukana tukemassa MXoN-joukkuetta myös 2017.
Kuva
Jani Hovi
Suomen maajoukkueen mahdollinen poisjäänti Assenissa ajettavasta MXoN-kilpailusta on herättänyt paljon keskustelua. Viikonloppuna ilmaantui myös kaksi tahoa, jotka haluavat viedä joukkueen kilpailuun.

Suomen MXoN-joukkuetta Englannin kilpailussakin tukemassa olleet Aitosokeri ja SEC Construction ovat ilmoittautuneet tukemaan Suomen maajoukkuetta myös tänä vuonna Hollannin Assenissa ajettavassa kilpailussa.

- Kun kerran Suomessa järjestetään ensi vuonna motocrossin MM-osakilpailu, on hölmöä jäädä tänä vuonna joukkue MM-kilpailusta pois. Millaisen kuvan se antaa MM-kisan järjestäjä maasta, jos emme saa lähetettyä joukkuetta vuoden tärkeimpään kilpailuun? Tällä kertaa kisa järjestetään vielä Assenissa, joten kustannukset eivät ole edes mahdottoman suuret, Aitosokerin omistaja Petri Halonen kertoo.

- Me lähdemme Seppo Eckertin (SEC Construction) kanssa viemään joukkuetta kisaan, jos ei homma muuten luonnistu. Meiltä löytyy joukkueen johtaja myös mukaan reissuun, joten siitäkään homma ei jää kiinni. Tehdään kaikki perinteiseen tapaan talkoilla, jotta saadaan kuskit maailmalle ja Suomi mukaan kisaan. Me olemme yhteydessä Suomen Moottoriliittoon ja annamme heille ehdotuksen asiasta, Halonen päätti.