Suomen suurin MP-kerho hakee puheenjohtajaa

Pasi Jaatinen jättää VMK:n puheenjohtajan roolin seuraavalle henkilölle.
Kuva
Jani Hovi
Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus hakea Suomen suurimman moottoripyöräkerhon puheenjohtajan paikkaa.

Vantaan Moottorikerho etsii itselleen uutta puheenjohtajaa, Pasi Jaatisen jättäessä tehtävät seuraavalla henkilölle, neljän vuoden puheenjohtajuuden jälkeen. Tässä Jaatisen kirje asiasta, jossa hän avaa roolia.

 

Itse otin VMK:n puheenjohtajan nuijan vastaan Rafu Mannerilta marraskuussa 2015. Lupauduin ”olympiadin” mittaiselle legille. Nelivuotinen matka on ollut hieno kokemus ja olen nauttinut joka hetkestä - myös ajamisesta kuin pikkupoikana Hattulan mökillä.

Tänä keväänä lähdin ehdolle ja tulin valituksi SML hallitukseen sillä ajatuksella, että kaudelle 2020 löydetään VMK:lle seuraava puheenjohtaja. Aktiivinen hallitus meiltä löytyy, mutta uutta henkilöä Suomen suurimman kerhjon peräsimeen ei ole ilmaantunut.

VMK:n talous on tänä vuonna saatu kääntymään, jäsenmäärä on kasvu-uralla ja kerho on monella tavalla hyvässä kunnossa. Keskusteluyhteys Vantaan Kaupungin ylimpään johtoon on auki ja yhteistyötä esim HMK:n kanssa on elvytetty kivasti. Kerho kaipaa siis seuraavaa kehittäjää ei niinkään selvityshenkilöä.

Kuten Jani Hovi kirjoitti uuden Xracing OFFROADPro-lehden pääkirjoituksessa, niin tuleva vuosi on merkittävä senkin takia, että SML saa uuden puheenjohtajan Tapio Nevalan työtä jatkamaan. VMK:ssa pääsee vaikuttamaan siihenkin.

En ole jäämässä pois kerhon toiminnasta, mutta haluan nähdä uusia ajatuksia ja ihmisiä. Edetä suunnitelman mukaan, olla mukana kehittämässä kerhoa, tapahtumia ja osallistua enduro-jaoksen toimintaan sekä myös oman leipälajini trialin palauttamiseen VMK:ssa.

Vuosikokous on 21.11 ja silloin valitaan uusi puheenjohtaja.
Jos tunsit kutsumuksen niin soita - jutellaan lisää.

Tervetuloa vaikuttamaan ja viemään pian 70 vuotiasta kerhoa 2020 luvulle

Pasi Jaatinen