Suomalaisilla vaiherikas päivä Elban saarella

Martti Ketelän päivä Elban saarella sujui mukavasti.
Kuva
Joukkueen tiedotus
Vintage Enduro Trophy-kilpailu pyörähti tänään käyntiin suomalaisittain todella vaihtelevasti.

Vintage Classic Trophy kilpailu pyörähti käyntiin tänään Elban saarella Italiassa. Suomelta kilpailussa on mukana kaksi joukkuetta. Trophy-joukkueessamme ajavat Veli-Matti Mäkinen, Jukka Puoliväli ja Harri Leppälaakso. Helsingin Moottorikerhon kerhojoukkueessa mukana ovat puolestaan Markku Nieminen, Ari Kannela ja Martti Ketelä.

seppo järvinen

Joukkueiden huollossa mukana on myös Seppo Järvinen.

HMK:n kerhojoukkueella oli haasteita heti päivän alussa, kun Kannela ei päässyt starttaamaan aamulla kisaan teknisen ongelma vuoksi. Samoin Niemisellä oli päivän aikana teknisiä ongelmia kaasuttimen kanssa ja hänen päivänsä jäikin kesken. Niemisen pyörä saatiin kuntoon päivän aikana ja hän pääsee keskeytyssäännön perusteella jatkamaan huomenna kilpailua, sen sijaan Kannelan kisa päättyi.

Trophy-joukkueen Mäkinen ajoi puolestaan harhaan peräti 43 kilometriä. Mäkinen ehti kuin ehtikin palaamaan reitille ja seuraavalle AT-asemalle juuri ennen tunnin myöhärajan täyttymistä, joten hän pääsi ajamaan päivän loppuun. Illalla Mäkinen sai kuitenkin huonoja uutisia, sillä hänet todettiin keskeyttäneeksi. Trophy-joukkueiden puolella ei keskeytyksiä sallita, joten Mäkisen urakka päättyi jo ensimmäiseen kisapäivään.

veli-matti Mäkinen

Veli-Matti Mäkinen ei ollut tyytyväinen päivän päätteeksi.

Ketelä, Puoliväli ja Leppälaakso ajoivat puolestaan ehjän päivän ja kaikkien meno jatkuu huomenna.