Suomalaisia Hollanin sarjassa

Kasimir Hindersson on Hollannin mestaruussarjassa viidentenä tällä hetkellä.
Kuva
Jani Hovi
Kolme nuorta suomalaista kuljettajaa oli mukana jälleen Hollannin mestaruussarjan osakilpailussa.

Hollannin kovatasoinen Dutch Master -mestaruussarja jatkui viime viikonloppuna Axelissa ja mukana oli jälkeen joukko suomalaisia nuoria kuljettajia.

85-kuutioisissa nähtiin tiukkaa taistelua molemmissa erissä ja tuossa taistelussa mukana oli myös Kasimir Hindersson. Hinderson oli ensimmäisessä erässä mukana joukossa, joka kamppaili sijoista 5 – 9. Sijoitukset vaihtuivat usein ja maalissa Hindersson oli seitsemäs. Toisessa erässä sama meno jatkui ja tällä kertaa Hindersson ajoi maaliin sijalla 9. Sarjan yhteispisteissä Hindersson on tällä hetkellä viidentenä. Sarjaa johtaa Markus Alberts Reisulis.

125-kuutioisissa mukana suomalaisista oli Matias Vesterinen ja Wiljam Malin. Vesterinen ajoi molemmissa erissä kymmenen joukkoon (10. ja 7.) ollen päivän yhteistuloksissa yhdeksäs. Malin puolestaan ajoi eräsijat 19 ja 12, ollen yhteispisteissä 14.

250-kuutioisten luokan päivän ykkönen oli Henry Jacobi, ennen Ben Watsonia ja Davy Pootjesia. 500-kuutioisten luokassa Arminas Jasikonis oli totaalin voittaja, ennen Glenn Coldenhoffia ja Jeremy Seeweria.

Täydelliset tulokset.