Suomalaiset suoriutuivat kunnialla Romaniacsista

Kimmo Virtanen oli lopulta 37. nopein kuljettaja pronssiluokassa.
Kuva
Virtasen tiedotus
Viimeinen kisapäivä laittoi suomalaiset kuljettajat koville Romaniassa.

Red Bull Romaniacsin viimeinen kisapäivä oli haastava kaikille kuljettajille, vesisateen tehdessä maastosta todella liukkaan.  Päivä oli vaikea myös mukana olleille suomalaisille kuljettajille, jotka suoriutuivat urakastaan kuitenkin hyvin.

Hopealuokassa Aleksi Vilkko lähti jatkamaan kilpailua, eilisen keskeytyksen jälkeen. Vilkko pääsikin tänään maaliin ja oli 18. nopein.  Lopputuloksissa hän oli kaikkien haasteiden jälkeen 42.

Pronssiluokassa Kimmo Virtanen jatkoi hyviä suorituksia. Virtanen oli tänään luokan 52. ja luokan lopputuloksissa 37.

- Viimeinen päivä oli todella rankka. Joka paikkaa kolotti ja särki jo aamulla. Kroppa oli täynnä kolhuja ja mustelmia, mutta niin sitä vaan päästiin maaliin, Virtanen riemuitsi sosiaalisessa mediassa.

Henrik Heikkinen pääsi tänään maaliin asti, mutta valitettavasti hänen myöhäraja ylittyi 14 minuutilla ja tuloksiin Heikkiselle kirjattiin hylkäys tältä päivältä. Se pudotti Heikkisen lopputuloksissa sijalle 98. Jari Mutikaisen myöhäraja ylittyi tänään puolestaan pari tuntia ennen maalia ja hän ei päässyt ajamaan ruutulipulle. Yhden päivän hylkäyksen seurauksessa Mutikainen oli yhteistuloksissa 121. Huolimatta kaksikon viimeisen päivän hylkäyksistä, molemmat pääsivät virallisesti kilpailun maaliin ja saivat hyväksytyn tuloksen, sillä kilpailussa saa keskeyttää yhden kisapäivän.