Stenbergin tasaisuus toi mestaruuden

Nico Stenberg juhli Suomen Cupin voittoa lauantaina Imatran sateessa.
Kuva
Jani Hovi
Nico Stenberg nousi lauantaina Imatralla kisapäivän päätteeksi korkeimmalle korokkeelle sarjan loppupisteissä.

MXJ-luokassa nähtiin lauantaina Imatralla hieno taistelu voitosta. Nico Stenberg ja Jimi Laitinen olivat suurimmat suosikit mestaruuden kannalta ennen kisaa ja tämä kaksikko ratkaisikin lopulta voiton. Stenberg oli kaksikosta tasaisempi, eikä sortunut virheisiin, vaan varmisti toisen erän päätteeksi Suomen Cupin voiton.

- Nyt se on tehty, riemuitsi Stenberg erän jälkeen.

- Tiesin, että seitsemäs sija riittää toisesta erästä, mutta erä menikin paremmin. Startti ei ollut kovin hyvä, mutta onnistuin nousemaan hyvin ja olen tyytyväinen ajooni. Ensimmäisessä erässä oli myös hyvää kisaa, mutta siinä tuli tehtyä muutamia virheitä, Stenberg analysoi.

Stenberg otti kauden aikana vain yhden erävoiton, mutta oli kärkiporukan tasaisin kuljettaja, jääden vain kolme kertaa palkintokorokkeen ulkopuolelle.

- Kausi on mennyt hyvin, ainoastaan muutama pieni epäonnistuminen. Karkkilassa yllätyin hieman, miten hyvin pystyi ajamaan kuralla. Starttien jälkeen olin ihan hännillä, mutta pystyin nousemaan kolmanneksi sielläkin. Kyllähän kauteen mahtui virheitäkin, mutta kokonaisuutena se oli todella hyvä, Stenberg päätti.